Какво се случва с мъжа, който разбра от Facebook, че е издирван от полицията и си остави номера?

Какво се случва с мъжа, който разбра от Facebook, че е издирван от полицията и си остави номера? | StandartNews.com

Издирваният от месеци престъпник Красимир Тончев, който даде на СДВР телефонния си номер и им каза къде се намира все още живее и работи необезпокоявано в Германия.

След като през март столичната полиция публикува около 50 снимки на хора с влезли в сила присъди, които са обявени за издирване и Тончев написа коментари под своята, от МВР се свързаха с него. Търсеният мъж разказа пред Дарик, че след телефонното обаждане на публикувания от него номер, полицията не го е търсила.

На 28 март във фейсбук страницата си СДВР публикува общо 56 снимки на хора с влезли в сила присъди, които се издирват. Още в същия ден Красимир Тончев, който е сред търсените от МВР написа телефонният си номер под своята снимка и коментира, че няма от какво да се притеснява.

Почти 4 месеца по-късно снимките от фейсбук страницата на СДВР ги няма. В сайта на вътрешното министерство обаче в списъка с укриващите се и издирвани хора Тончев все още може да бъде открит. Всъщност с него можеш да се свържеш и на същия телефонен номер, а и да го намериш на същия адрес в Германия, където беше и през март. Укриващият се и „избягал" от правосъдието мъж разказва, че никой не го е търсил и притеснявал повече.

"Нищо не се е случило. Няма какво да кажа... При тях е пълен батак. Не съм си сменял номера, не съм се крил по никакъв начин", каза Красимир Тончев.

Той разказва, че няма никакви проблеми с полицията в Германия. Споделя, че дори си е регистрирал автомобил."Естествено, че им казах къде се намирам. Имам адресна регистрация, не съм бездомник, работя...", посочва мъжът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай