Ограбиха трезор на банка в столицата

Ограбиха трезор на банка в столицата | StandartNews.com

София. Крадци са ограбили трезора на банка „Пиреос" на столичния бул. „Черни връх", съобщи Нова тв. Първите новини във връзка с опит на обир на трезора се появиха в началото на юли, когато трима души, които държат пари и ценности в него, се оплакаха, че притежаваните от тях вещи липсват. При този случай вътрешният министър в оставка Цветлин Йовчев нито потвърди, нито отрече информацията.

По непотвърдени данни, от банката са предложили да компенсират своите клиенти, за да не се раздухва историята и да не се всява излишна паника.

При днешния случай още четирима души, клиенти на банката, са установили, че техни вещи липсват и са подали сигнал в полицията.

Към момента информацията е, че няма разбити трезори, а сейфовете са отворени с подправен ключ, а от управата на банката звънят на клиентите си, които имат трезор, за да дойдат и установят дали и при тях няма липси.

Банките нямат ангажимент да възстановят съдържанието в касетките, тъй като всеки клиент на такава касета носи лична отговорност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай