Откриха телата на съпрузи в Пловдив /ОБНОВЕНА/

Откриха телата на съпрузи в Пловдив /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Жестоко убийство с два трупа потресе вчера Пловдив. Жертвите са двама съпрузи, а в апартамента в "Кючук Париж" било и детето им, което е на около годинка.

Телата на Ради и Илияна Еневи били открити, след като съседка повикала полиция. Тя в продължение на няколко часа чувала писъците на бебето и след като позвънила няколко пъти и никой не отворил, се обадила на 112, съобщи Трафикнюз.

По телата и на двамата има прорезни и прободни рани. Разследващите ще установят кой пръв е вдигнал ножа и е нанесъл фаталния удар. Според запознати обаче жената първа е намушкала съпруга си с нож с дървена дръжка, а след това е сложила край на живота си. По тялото й са открити множество порезни рани. Като мотив, разследващите предполагат ревност. Съседите описват мъжа като спокоен, неконфликтен. Познавам го от малък, имаше добре платена работа, разказва съседка.

Според комшиите младото семейство били "мили и възпитани", досега не са били свидетели на конфликти между тях. Съдебен лекар е направил оглед на местопрестъплението, предстои да бъде направена и аутопсия на телата. Детето е дадено на бабата и дядото, които са се погрижили да него.

Трагедията се е разиграла на метри от друго кърваво местопрестъпление в Кючук Париж. През януари 2016 г. пловдивчанинът Благой Сапунджиев уби жена си и детето си в дома им и след това отне собствения си живот - с нерегистриран стар армейски пистолет "Валтер П38". Преди 5 години пък Георги Тепавичаров по същия начин, пак в "Кючук Париж" застреля съпругата си Николина и двете си деца Илия и Ангел и накрая се самоуби. Причината бе дългове към банка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай