Най-нови Най-четени Най-коментирани

48% от българите предпочитат зимното часово време

Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:46 · 12.10.2018
Вървят някакви дебати за избора на часовото време, но странно - никой не споменава това, че ако останем завинаги в Лятното време, зимата 2019 ще е първата в живота ни с разсъмване в 8.30! И няма да имаме право на промяна - да, точно като присъда звучи...! Е, за сметка на това пък през лятото в 21.30 ще е още светло! Ама едно същество от телевизора прокламира, че това щяло да е ОК за туристите! Добре дошли в Дисниленд!!
Потребител · 22:11 · 11.10.2018
Ами в Турция ще остане лятното и Ердоган е препоръчал на Брюксел ЕС да направят същото - да запазят лятното. Истинското, дадено от Господа, астрономическо време е зимното. Само че и 100% от българите да искат да минат на "зимно" време едва ли ще стане, ако Бкселските джендърчета имат друго, както обикновено и сатва, мнение по въпроса. България не е Унгария - когато е имало Австро-Унгарска Империя в българия са свирели зурли.
Shopeto · 13:07 · 12.10.2018
@Потребител Астрономическото време не е "дадено от Господ", а въведено от хората, при това не чак толкова отдавна. Разбира се, били са хора с образование и интелект (същите като, както ги наричаш: "джендърчета" в Брюксел), а не пролети като теб.
Потребител · 20:41 · 11.10.2018
Въпрос към редакторите на тази статия.
Кое съответства на астрономическото време в България - това през зимата или това през лятото?

Вредно е да се пише без да се знае.
Опасно е да се действа без да се знае.
Потребител · 19:30 · 11.10.2018
NE SE PRAVETE NA LUDI ISKAME SI ASTRONOMICHESKOTTO VREME STIGA TEQ IZMISLICI
Потребител · 18:16 · 11.10.2018
И съотв.няма никакво намаление на ползвания ел.ток,защото дали ще го икономисваш 2ч.вечер, а ще го увеличаваш 2 ч.сутрин е все тая. но става за сметка недоспиване сутрин,напр.отиваш на у-ще или работа за 8 ч.сутрин,значи да се събуждаш 5.30 ч.събуждане,тоалет,закуска,път , с чакане градски транспорт около 2 ч.Да се връщаме към прирдния начин на живот.Стига опити с хората.
Потребител · 18:02 · 11.10.2018
Стар мерак на комунягите'още от време на сталинизма е да променят природат...Зимното часово време е природното - на толкова градуса от Гринвич, на толкова градуса от екватора ! От векове. то е създало и биологичния ритъм на животинские организми,вкл.човека.Да променяме този ритъм,значи да променяме човешката природа, което е несъстоятелен комунистически довод.а не сме и в война,заради която бе въведено.
Тартаковер · 16:08 · 11.10.2018
Един от привържениците на лятното часово време съм, но си давам сметка, че в държавата в която живеем, работодателите ще използват дългия летен ден за съсипване на работниците си. Затова нека да остане зимното време.
Високообразован · 17:18 · 11.10.2018
@Тартаковер Глупости! Светлото и тъмното не ги решават тия работи, както и не помагат да те осигуряват на минимална ставка. Да остане лятното време!
Потребител · 17:26 · 11.10.2018
@Високообразован Все пак може да изразяваш мнение, без да оскърбяваш колегите, с категоричното си мнение, че пишат глупости. Защото така подлагаш на много силно съмнение избрания от теб никнейм.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай

Обратно към статиятаОчаквайте скоро в iPhone AppStore
Изтеглете iPad приложението от AppStore

За нас Контакти Пълна версия Редакция
www.standartnews.com © всички права запазени