Бягайте от напрежението

Бягайте от напрежението | StandartNews.com

Астрологична прогноза за седмицата от 19 до 24 февруари 2017 година

Процесите през седемдневието продължават да са в зависимост от енергиите, изпращани ни от изключителната планетна конфигурация Уран/ Юпитер. Сега предстои към нея да се присъедини Марс.

Техните отношения се развиват на фона на едно дългосрочното взаимодействие Уран/Плутон.

Моля, помнете: не можем с нищо да се справим сами. Каквито и да са ангажиментите ни, винаги ще се появява някой или нещо, което да ги задържи, да им наложи граници или ограничения.

Не трябва да изпадаме в паника, а да продължим. Изправени срещу обстоятелствата, ние ще открием начин да ги преборим или да ги заобиколим. Ако се скрием сега, ще трябва на следващ етап отново да съберем сили за тази битка.
Нарочно използвам думата "битка". Винаги, когато в играта на аспекти се включват Марс( в ролята си на Бог) и Плутон (в ролята си на господар на подземното царство), се стига до колизии.

В днешно време, когато вече сме далеч от патоса, познат ни от древните митове и легенди, можем да разкажем или да опишем тяхната среща като опасност от избухване на вражбедност, като възможно поява на риск от сериозни, мащабни сблъсъци.

Такава е световната атмосфера. Какво обаче да направи всеки от нас в качеството си на световен жител, когато иска животът му да продължи обичайния си ход.

Смелите планове, които се въртят в мислите ни, подстрекавани от емблематичния аспект на съвпадението Марс/Венера, разположени в знака на Овен, до края на седмицата ще дадат резултат.

Какво означава това? Възможно е да не овладем добре емоциите си и сами да си създадем напрежение в личния живот, ако настоятелно и неотстъпчиво изискваме другата страна да следва нашия план.

Трябва да сме напълно сигурни, че се познаваме добре, че знаем всички обстоятелства и сме наясно с намеренията на парнтьора, за да изберем седмицата за промени в личен план.

Овен

Не пренебрегвайте малките радости

Новата ви седмица е различна. Не твърдя, че не е важна. Концентрирам се върху друго. Не изпускате от очи своите далечни проекти. Това извежда необходимостта да си дадете сметка какво не ви достига, за да ги изпълните подобаващо? Виждам вашата сериозност, вие сте задълбочени и се опитвате да запазвате спокойствие и да се вглеждате във всяка подробност или детайл. Нищо чудно, че го правите. В предисловието заговорих за ролятата на съчетанията на Меркурий и на Сатурн, които очакват от вас именно това. Вероятно сте си набелязали пътувания или разговори с хора, живеещи някъде по света, за да свършите най-важното - да разясните своите намерения, да мотивирате целите си. За малките радости от живота май няма да ви остане време. И все пак, посветете се на любимото си занимание в края на петъшния ден, 24 февруари.

Телец

Свежо начало

Влизате бавничко в ритъма на 2017 година. Трябваше ви време за напасване поради множеството задачи, останали в наследство. Е, вече се чувствате по-сигурни заради подкрепа от страна на Меркурий и неговите аспекти. Той съживява вашите контакти. През целия период имате срещи и обсъждания. Те ще се случват в личния живот, и на работното ви място и се въртят около отношенията, на които смятате да разчитате. Приятното вмешателство на Венера във вашия личен живот към 22 февруари позволява да видите добрите страни на тези сътрудничества, както и да си дадете ясна сметка за евентуалните минуси. Така погледнато седмицата не изглежда зле, но за да се запази духа й до края, обръщайте повече внимание на срещите си с непознати и не им позволявайте да променят набелязаните ви планове.

Близнаци

Не пилейте времето

Онова, което се забелязва при вас още на пръв поглед, е раздвижването на делата ви. Знаете, че вече сте готови да правите предложения и да приемате такива. От вас зависи къде ще попадне акцентът на вашите търсения и очаквания. Бъдете предпазливи, докато вземате това решение, тъй като силите ви няма да стигнат да сте еднакво успешни и в професионалното пространство, и в сферата на любовта. Не се безпокоя дали ще постъпите правилно. Не съм убедена, че ще действате достатъчно бързо. Непременно трябва да поясня, че времето днес е вашето скъпоценно притежание – не го изразходвайте напразно и не го губете в чакане на нещо по-добро. Венера и Марс от знака на Овен са на ваша страна и могат да се нарекат гарант за успешно справяне. За да не привличате недоброжелателни помисли, не влизайте в дискусии на 19 и на 20 февруари.

Рак

Без излишен ентусиазъм

Седмицата е изрично неподходяща за начало на юридически спорове и на дела, които вие лично няма как да проследявате. Забранете си провокативно поведение не само навън, но и вкъщи. Съответното поведение предполага да не приемате нищо за даденост. В същото време, има възможност да ви се предостовят варианти за разрешаване на финансови, инвестиционни или парични въпроси. Вие трябва да прецените кои да приемете. Необходимостта от старателно оглеждане е видна. Ясно е, че има опасност да се подведете по желани, но нереални условия. За да ги преодолеете не се поддавайте на излишен ентусиазъм. Той се провокира от едновременно присъствие на Венера и Марс в знака на Овен: възможно е някой да поиска да измените на принципите си. Това е опасно.

Лъв

Бъдете откровени

Далечни проекти и неслучили се в близкото минало срещи вълнуват вашите мисли. Те влизат и в програмата ви за седмицата. Делникът изисква съсредоточаване и работа. Нуждаете се от корелатив, от съпоставяне и от друг поглед. Иначе много по-чести ще са грешките и пропуските. Използвайте 18 и 19 февруари за активна почивка, за да навлезете в делничната част от периода с възстановени сили. През тези два дни ще ви се отдаде спокойно да обмислите всяка своя стъпка – вече направена или предстояща. На 23 и 24 февруари ще се наложи да обсъждате в широк кръг проблеми, засягащи интересите на повече хора. Заложете на идеите. Те могат да създават обединителен център за несъвместимите до вчера интереси, виждания. И преди всичко, говорете откровено и ясно. За това ще ви помогнат Меркурий, Венера и Сатурн.

Дева

Преизпълнени сте с енергия

След средата на февруари настъпва вашият активен период от месеца. Вие сте преизпълнени с енергия, очаровате околните с непринуденост и общителност. Да не забравяме, че до 26 февруари Меркурий, Венера и Марс влизат в интересни съчетания и подкрепят логиката ви, дават добър тон на взаимошенията. Техните вибрации позволяват да се възползвате от благоприятния момент за осмисляне на поведението и целите си за дълъг период. Звездното послание предполага да действате заедно, съвместно с близки, приятели, колеги. Дава се зелена светлина на съвместни проекти в професионално-служебните дела. В същото време на 18 и 19 февруари се присетете кои вредни навици и привички ви тревожат и направете план-програма за тяхното извеждането от вашия хранителен режим.

Везни

Трябва ви разведряване

Ще вървите с лекота напред. Бързо отмятате задачи и ви остава време за развлечения. През уикенда задължително се отдалечете от делничните проблеми. Трябва ви разведряване. През делничните дни поставете акцента върху отношенията. Допуснете нови лица, приемайте предложения и не съдете прибързано поведението на другите. Моментът изисква да сте способни да се променяте. Накрая едно предупреждание. Време е да си проверите сметките, да си припомните дали не дължите някому нещо – пари, обещано, помощ? Между 20 и 24 февруари настъпват дни, през които трябва да покажете, че не се страхувате да отстоявате думата си и ще постъпвате така, ако трябва да действате срещу собствения си интерес.

Скорпион

Зависите от другите

Всичко, което може да се определи за негативно или неприятно, ще се появи във вашия делник заради прибързване, хектика, пренебрегване на предупреждения. И още. Твърде често ще започвате едно, после ще решавате друго и накрая ще тръгвате в различна посока. Освен в сферата на личните взаимоотношения, тази непоследователност ще ви създаде явни проблеми на работното място. До 24 февруари имаме успоредност на вибрациите на Венера и Марс от знака на Овен, а те ви поставят пред необходимостта да приемете, че вашите усилия в различна степен ще са пряко зависими от поведението и решенията на други хора.

Стрелец

Много сантимент

Управлявате живота си. Знаете, че можете и го искате. Подреждането на делника, отношенията на работното място, взаимоотношенията с партньора и близките хора зависят от вашите усилия за постигане на разбирателство и хармония. Вярно е, че не всички разговори ще се лесни и ще предимават в духа на единомислието. Особено онези, които ще водите около 21 февруари. И все пак, и преди, и тогава, ще получавате вдъхновение от преминаващите през знака Овен Венера и Марс. В пряк текст означава, че до вас ще стигат думите на другите и вие ще изпитате желание да съвместявате усилията си, както и да предлагате нови варианти. Всичко това, ще разкрепости общуването. Няма да липсват сантиментални преживявания. Моменти на радост ще има за цялото семейство. Покажете, че мислите за всичко и всички, че не сте съсредоточени единствено върху своите планове.

Козирог

Отпуснете се

Желаете или не, разрешаването на парични въпроси или на спорове и постигането на примирие между спорещи страни в различните сфери от делника ви, ще се превърне в основата тема. С ръка на сърцето си признайте, че ви се харесва околните да говорят за вас. Съюзничеството на Венера и Марс обаче не е във ваш интерес. Техните вибрации силно ви възбуждат и ви правят агресивно-настойчиви. Дори променят обичайния ви начин на реакция. Ще се съгласите, че е трудно да се пренагласяте, защото всеки един ден от седмицата запазва правото си на индивидуално звучене. Така, например, на 18/19 февруари ще се почувствате много по-добре, ако излезете от делничното, за да се посветите на мислите си, да се вслушате в гласа на тялото си. Ще се заредите с добро настроение.

Водолей

Промяната идва

Търсите и очаквате промяна. Еднообразието ви уморява. Вероятно поради това не се страхувате да кажете, че лично-интимните ви отношения имат нужда от освежаване. Мнозина започват нова връзка. Други – продължават да я очакват. Интересното в поведението ви днес е, че не се страхувате да говорите открито за потребностите си. Тези различни усещания и потребности създават ново състояние на духа ви. Възможно е да се изтощите. Това е реална опасност. Вие не трябва да се подавате на непременното желание нещата да се случват сега и веднага. Търпението ще е нещо като спасителен пояс, извадил ви от водовъртежа на ситуациите, преди да е станало късно. Позволявам си да ви посъветвам да отложите вземането на важни решения в личния живот за периода след края на седмицата.

Риби

Интуицията ви води

Позволете на вашето шесто чувство да се развихри. Вярно е, че делникът ви провокира да реагирате бързо и често вие отвръщате с неуместно поведение. Задачата ви е да се овладеете и ще разберете, че преувеличавате нещата. Бих си позволила да определя, че онзи, който има нужда да се шлифова, е вашият харакер, изправен пред необходимостта да си признае, че не иска да се промени. Духът ви се нуждае от спокойствие и от време за размисъл, а тялото ви трябва да се пренагласи към новия ритъм и външните промени. Какви ли са? Като се започне с метеорологичното време и опрем до новия шеф на работното място. Иначе, през уикенда, си позволете разтоварващи занимания, отделете време за култура, изкуство - въобще за нещата, които развиват или удовлетворяват потребности на вашите сетива. Напрежението през делниците ще е голямо. Кулминацията идва с приближаването на 24 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай