Игнат Канев впечатлен от потенциала на Разлог

Игнат Канев впечатлен от потенциала на Разлог | StandartNews.com

Известният български предприемач Игнат Канев бе на посещение в община Разлог. Той сам пожела да разгледа за първи път тази част от Пиринския край при поредната му визита в страната.

Милиардерът емигрант, който е запален по голфа, отседна в „Пирин Голф и Кънтри Клуб". „Г-н Канев бе впечатлен от потенциала за развитие на бизнеса и туризма на нашата община. Даде висока оценка на построените хотелски комплекси в местността Бетоловото, възхитен е от красотата на природата в района.

Той се срещна с мен в знак на уважение към местната власт", сподели кметът на Разлог Красимир Герчев. Пред него Канев разкрил, че е много важно за всеки предприемач да се възползва от прозрачността на местната и държавната власт, за да научава какви планове се приемат. По този начин закупил преди години 2000 дка пустеещи земи. Години по-късно мястото било облагородено и снабдено с всички необходими комуникации. Канев спечелил от направената инвестиция, тъй като бил наясно преди покупката, че общината смята да развива този район.

Канев покани градоначалника на Разлог да посети компанията му в Канада, за да представи своя труд и резултата от него. В знак на уважение кметът подари на своя гост герба на Разлог.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай