МВР: Засилено е движението по автомагистралитe

МВР: Засилено е движението по автомагистралитe | StandartNews.com

Засилено движение по магистралите. Това съобщиха от пресцентъра на МВР и уточниха, че колона от автомобили се е образувала по АМ „Хемус" от Ботевград до тунела „Ечемишка" в посока София. Интензивно е движението и на граничните пунктове Кулата и Маказа

Постепенно се засилва трафикът по основните пътни артерии в страната. По автомагистрала „Струма" движението се засили в посока към София и в участъка при пътен възел Симитли се регулира от патрули на Пътна полиция. Интензивен е трафикът към столицата и по АМ „Хемус" - колона от автомобили се е образувала в участъка от Ботевград до тунела „Ечемишка".

По АМ Тракия засега движението е натоварено, но спокойно.

От ГД „Национална полиция" напомнят на водачите да шофират с повишено внимание и със съобразена с пътните условия скорост, при стриктно спазване на указанията на органите на Пътна полиция.

Интензивно е движението на българо-гръцката граница на ГКПП-Кулата и Маказа. На ГКПП – Капитан Андреево, изход има образувала се колона от товарни автомобили. Движението на останалите пунктове е нормално. Екипите на граничните пунктове работят на пълен капацитет, допълват от МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай