СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /20-26 януари/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /20-26 януари/ | StandartNews.com

Приповдигнатото настроение, което владееше атмосферата на предходния период, вече не се усеща. Някакси е изтънял и ентусиазмът ни да се впускаме в това или онова, да правим планове. Марс малко след Венера променя звездната си позиция. Важните събития ще са в края и в началото на седмицата. Тяхното противопоставяне е много ясен знак за онези, които могат или си позволяват да четат по жестовете и мимиката. Сега няма приятелства, които не могат да бъдат подложени на тест и няма отношения, над които да е разпънат чадърът на спокойствието. В същото време мнозинството от хората изпитват силни емоции и са лесно раздразнителни. Тези настроения ги подтикват към импулсивни, а на моменти и към войнствени действия. Скарванията и скандалите ще съпътстват делника ни. За да не се разраснат, необходимо е да ги контролираме и да се самоконтролираме. Тъй като рязко скача процентът на недоразуменията и разминаванията в мненията между колеги, колеги/началници, шефове/бюрократична машина, нищо чудно всички се обединят около идеята, че трябва да има виновен за невървежа в отношенията и във връзките.

На обществената сцена и сред обществата царуват бързо менящите се настроенчески вълни. Не ми се иска да си представям до какво те биха могли да доведат хората. Повече ще станат онези, които показват, че искат сами да търсят причините и не се страхуват, че следвайки този път, ще се конфронтират със статуквото /у дома, на работното място, в обществото/.

Не изключвам възможността да се отключат идеологически сблъсъци или изразяване на несъгласие, посредством радикални постъпки:

Обществото ще е неспокойно, а отделният индивид сякаш не го разбира, защото чувства своето безпокойство като най-силно.

На 25 и на 26 януари след намесата на аспект Меркурий/Юпитер нашето внимание се отклонява за кратко от описаните сфери. Тези две дати са изключително подходящи за провеждане на семинари или за излагане на новаторски идеи в сферата на търговията. Кратко съживяване на икономиката.

Овен

Очертайте темите за следващата седмица

Искате, изпитвате потребност да говорите. Там, където сте заобиколени от хора, се чувствате добре. Но дали е така с останалите? Едва ли те ще се почувстват комфортно във вашата компания. Вие сте взели думата и забравяте да се огледате за друго мнение. В този смисъл, сте във вихъра си. Родители, близки приятели или родственици ще трябва да ви изклушат и да ви посъветват, но на работно място ще се отворят проблеми поради ясното и явно нечие недоволство от поведението ви. Не ви предлагам да се откажете от разговорите. Те ви отварят очите за нов прочит на актуални събития или на минали. Но, моля, доверявайте се, не бъдете предубедени. Мога да ви подкрепя за активността, тъй като до края на периода е важно да начертаете темите, на които ще посветите следващите седмици.

Телец

Дръжте се здраво за земята

Имате желание за работа. През седмицата ще ви се наложи да се съобразявете с обстоятелства и с хора поради естеството на вашите намерения. Необходимо е да ревизирате подхода си, ако до момента не сте постигнали желания успех. На първо място оставате си повече време на 20 и на 26 януари за разговори и срещи. Очаквам първоначално да сте твърде скептични към предложенията и обсъжданите теми. Постепенно ще осъзнаете, че в дискусията, в която другите са активната страна, вие трябва да сте пасивните. Възможно е да се зародят и отлични идеи, които тепърва ще разработвате. Но преди всичсо, нуждо ви е спокойствие. То ще ви предпази от турболенциите във вашия делник, следствие от прякото отношение на всички активни през периода небесни тела. Стъпвайте здраво на земята.

Близнаци

Запазете неутралитет

Вие се чувствате готови за действие, но в практиката на делника си, моля, запазете неутралитет. За странностите на вашето поведение отговарят Меркурий и Уран. Всеки час започвате нещо ново, всяка минута сте ентусиазирани от новина. Леко се справяте с изненадите на живота, благодарение на почти благоприятния ъгъл между Марс и Нептун. Той ви отваря широко очите за идеалите и визиите за бъдещето. Ще изпитате усещането сякаш за ден сте пораснали на ръст и виждате по-далеч пред себе си. За съжаление, планетните аспекти не ви защитават от лукавството и притворството на хората по пътя ви. От тях вие ще се пазите, ако сте се научили да се вслушвате. Важният ден за вземане на решения е 26 януари. Колебливостта препречва пътя.

Рак

Не обръщайте внимание на празни приказки

Нямате време за разтакаване. Пренастройвате се за действия. Не се бавете, не си давайте време за пренастройване за работа. Вярно е също, че актуалните планетни положения в лицето на Марс и Уран не ви спестяват стресовите ситуации, но панисьосването няма да ви помогне. Бъдете все така последователни в преследване на целта и не обръщайте внимание на онова, което ви говорят. Надявям се, че сте се запознали с предупреждението от въведението какво да включите в поведението ви по време на аспекта Меркурий/Юпитер, за да заобикаляте конфликтите и да предусещате от далеч опасността от заплитане на интриги. Предлагам ви да сте особено внимателни в професията и съсредоточени върху конкретните служебни задачи на 20 и на 21 януари. Шефове или колеги не са настроение. Готови са да се обзаложат, че имате просуски в работата си. Опровергайте ги.

Лъв

Важна информация ви отваря врати

Партньорството и любовта са вашите приоритети. Всеки ден от седмицата ви предлага различна възможност за изява на чувствата ви към любимия човек. А защо да не разчетем тези обстоятелства и като възможност да се посветите на свое любимо занимание или неочаквано да разкриете какво ви прави щастливи? Предоставя ви се шанс. Нали ще го грабнете? В замяна получавате простор на мисълта, увереност и чувство на вътрешно задоволство. Мнозина ще осъзнаят, че разполагат с информация, която им придава важност и им отваря врати – в кариерното развитие. Планетните влияния изискат вие да живеете във вътрешна хармония и да сте в синхрон с околните и обстоятелствата, за да сте здрави и жизнени. Тогава и продуктивността ви в онова, с което се занимавате, също ще расте.

Дева

Не губете нито час за действие

Имате конкретни задачи. Необходима ви е концентрация. Днес възможното е желаното. Какво по-добро, а и по-успешно време. Не бива да губите нито час от него. Предварително сте наясно, че не можете да разчитате на помощ. Околните се занимават със своите си дела. А може би така е по-добре. Моментът е подходящ да гласувате повече доверие и да си позволите да направите някои нововъведения в различните сфери от своя делник. Ще ви се отдавна да разкрепостите мислите си, да общувате повече и си по-свободно. Активната връзка Марс/Нептун предполага да виждате зад повърхността на нещата и да си създавате точна преценка за събития и хора. 21, 23 и 23 януари ви предоставят идеалните условия за подплътяване на вашата роля в професионален план. Поемете отговорността на ръководещия процесите.

Везни

Научете повече за себе си

Трудно се пренастройвате към делничния ритъм. В семейството, в дома ви, в живота на близките ви произтичат промени, които трябва да се осмислят. Не е важно колко значими биха били те за бъдещето, същественото за вас е да разберете причините, които ги пораждат и така да научите повече за самите себе си. Няма да се изненадам, ако някои от вас сега се заемат да подобряват кондицията си. В началото нещата ще изглеждат несериозни, но на следващ етап ще задълбочат старанието си. Околните все ще коментират вашите действия и решения. Мнозина ще се вглеждат в постъпките ви и ще ги коментират. На прага на новата работна седмица сте на прага на една интрига. От вас зависи как ще овладеете ситуацията. Моля, припомнете си анонса и предупрежденията в него.

Скорпион

Търсят съветите ви

Далечни и близки планове за пътувания и за промени в делника пълнят мислите ви. Върху тях ще сте концентрирани през почивните дни и така ще се спасите от хейтърите наоколо. Вие сте убедени, че фантазиите ви могат да ви отведат до невероятно нестандартни решения. Подмяната на реално с желано е подбудена от присъствието на хармоничните връзки Марс/Нептун и Марс/Венера. Заобикалящите ви фиксират, мнозина търсят вашата компания. Няма да са единици онези, които ще потърсят съветите ви. Според астрологичната оценка, седмицата ви трябва да отличи силата на вашата воля не само по отношение на работните задачи. Вие трябва да я проявите и във взаимоотношенията: там изкушенията ще са много. Любовта ви е подчинила и продължава да ви държи в плен. Интересното е, че звездните обстоятелства са готови да ви помагат дори тогава, когато е ясно, че погазвате норми и обещания. Другото остава на вашата съвест.

Стрелец

Без откровения до 23 януари

Обстоятелствата не се впечатляват от вашите потребности и не се съобразяват с вас. Духът на делника изисква вие да сте прилежни и организирани, за да смогнете с работата. А вие държите сами да си правите програмата и никой да не ви нарежда. Няма как да се помирите със съдбата. През тази седмица от януари всеки представител на знака ви ще осъзнае кое е приоритет при него. Не бързайте да ги обявявате. Дните между 23 и 26 януари са ви дадени за размисъл и за избор на позиция, на поведенческа линия. Тези предупреждания се отнасят както за работно-служебните ви отношения, така и за личния живот. Моля, изчакайте периода на премине, преди да обявите намеренията си или да се представите като самостоятелни, мислещи и активни хора. Преди 23 януари за подобно поведение получавате най-вече критики и упреци. Само дни по-късно нещата изглеждат напълно различно.

Козирог

Изненадвате с готови решения

Седмицата в известен смисъл се явява продължителка на линията на дните от по-предходния период. И сега, и тогава, едно нещо бе видно - отражението на лицето ви от идеята, че много скоро ще покаже красотата си. Докато омайвате околните и се опитвате да спечелите време за по-смислени занимания от днешните, обстоятелствата също се променят: ако ви предстои смяна на месторабота или други подбни задачи, смятам, че сегашните дати от януари са подхоящи. Твърде важни размисли, за да могат да се намерят отговори в рамките на няколко дни, но тъй като вие вече много сте напреднали в тази посока с конкретни действия, нищо чудно да изненадате околните с готови решения. Единственото, което смятам да ви препоръчам, е да не сте толкова щедри и лекомислени, докато пръсквате енергията и парите си. Денят, в който можете да вземете важно решение, е 25 януари.

Водолей

Бъдете нащрек пред изкушенията

Разчиствате проблеми от предходната година паради присъствието на дисхармонична връзка Венера/Марс. Прочетете за нея във въведението. Важно е да помните, че Венера е във вашия знак и че ще настоява вие да сте онези, които предлагат компромисите и пазят спокойствието във взаимоотношенията. Започващата седмица напълно ще затвърди у вас усещането, че и парите трябва да се кътат. Бъдете резервирани, когато ви се предлагат изкушения. Повече яснота по въпросите, които ви вълнуват, ще внесат обстоятелства и хора по време на разговори на 20, 21 и 22 януари. Не се колебайте да се възползвате от получена информация или да се доверите на съвет, даден ви на една от посочените дати. Време за отдих едва ли ще ви остане. Това обаче не трябва да служи за оправдание. Не повдигайте теми, които биха ви товарили с негативни усещания.

Риби

Стъпвате върху миналото

Стремите се да сте наясно какво се случва, не си затваряте очите, защото е по-удобно. През периода сте активни участници в събитията. Марс, Сатурн и Нептун проектират своите вибрации директно върху знака ви. Зад всичко, което днес преживявате и получавате, стоят ваши предходни действия, постъпки, решения. Вие осъзнавате, че стъпвате върху миналото. Дано това не ви създава безпокойство. На този общ фон най-важната проекция е тази на Нептун, който е управител на знака ви и се намира на неговата зодиакална територия: налага се да преразгледате отношението си към близките. Пробвайте да се отървете от екстремните прояви на мнителност. През спокойните дни от периода - 23 до 26 януари, предпочете усамотени занимания и определете кога да е вашият личен старт в новата календарна година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай