Бъчварова: Случващото се около пенсионната реформа не е игра

Бъчварова: Случващото се около пенсионната реформа не е игра | StandartNews.com

София. Случващото се около пенсионната реформа не е игра. Това каза в парламента вицепремиерът по коалиционна политика и държавна администрация Румяна Бъчварова, цитирана от „Фокус".

"Когато има решение ще ви го представя. Няма смисъл да ви казвам нищо", лаконична бе Бъчварова пред журналистите. „Работим и мисля, че все по-добре се разбираме. Ще се разберем в коалицията. Това е в правомощията на парламента, ще видим гласуването", посочи Бъчварова.

Относно написаното от депутати от Реформаторския блок във Фейсбук за отлагане на решението Бъчварова отговори, че не желае да коментира статуси от социалната мрежа.

По повод това, че президентът излезе с позиция, че съветва управляващите промените да бъдат отложени за март месец вицепремиерът заяви, че когато парламентарната групата вземе решение, ще стане ясно.

В момента в парламента се провежда среща между финансовия министър Владислав Горанов и ПГ на ГЕРБ относно пенсионната реформа. Някои от народните представители напуснаха срещата, но не пожелаха да коментират нищо пред медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай