Борисов: Директните полети до Баку ще улеснят бизнеса /ОБНОВЕНА/

Борисов: Директните полети до Баку ще улеснят бизнеса /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Баку, където ще бъде на двудневно посещение, по покана на президента на Азербайджан Илхам Алиев.

Премиерът Бойко Борисов и президентът на Азербайджан Илхам Алиев ще проведат среща, последвана от пленарни разговори. В българската делегация, която пристигна в Баку, са също и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и министърът на икономката Емил Караниколов.

"Директната връзка София-Баку ще помогне за бизнеса между двете страни, каза премиерът Бойко Борисов в началото на срещата с президента на Азербайджан Илхам Алиев - Действително има много обич между двата наши народа. Досега всичко, което сме се разбрали, се е случило. И мисля, че директната връзка между София и Баку ще помогне за бизнеса между двете страни. Ние проучихме вашия опит в електроразпределителните мрежи в Грузия и на други места. Надявам се президента Алиев да даде своята благословия и разпореждане за СОКАР", посочи българският премиер.

Утре на летището в азерската столица премиерите Бойко Борисов и Артур Расизаде официално ще открият авиолинията София-Баку.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай