Борисов: С президента даваме пример как се работи за България

На общините не се меся, те са независими, заяви лидерът на ГЕРБ

Борисов: С президента даваме пример как се работи за България | StandartNews.com

В последните дни с президента Румен Радев даваме достатъчно ясен пример как можем да работим само в името на България. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с обстановката в Македония.

„Използвам личните си контакти, повтарям всички те се обадиха, за да няма никакви спекулации, за да им кажа как България е и пример за това. Когато има напрежение, се подава оставка. Видяхте това го направиха във Великобритания, Италия и къде ли не. Минава се през избори и това, което каже народът, се изпълнява. Когато има подобни процеси, подобни кървища, безскрупулни действия в един парламент на държава, която ние всячески подкрепяме по пътя ѝ за ЕС и НАТО, нещо неприемливо като поведение, не можем да не бъдем разтревожени", коментира Борисов и подчерта, че именно това е заявил на всички.

"Избягвам да се меся в работата на общините, защото това е абсолютно независима местна власт", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента. По думите му, когато в публичното пространство се появят внушения, че взетите решения обслужват някого, той е длъжен да се намеси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай