БСП отрича за връзка между "Инерком" и Моника Станишева, тя плаши със съд /ОБНОВЕНА/

БСП отрича за връзка между "Инерком" и Моника Станишева, тя плаши със съд /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Във връзка с твърденията на ГЕРБ, че Моника Станишева е свързана с дейността на купувача на ЧЕЗ, заявяваме, че БСП не носи отговорност за ничии бизнес дела. Това се посочва в прессъобщение на пресцентъра на партията.

"Внушенията, които обвързват партията с едни или други частни интереси, са абсурдни, защото БСП е с ясна и последователна позиция - не някой, а държавата да изкупи ЧЕЗ", заявяват още от БСП.

Самата Моника реагира като ужилена.

"Като човек с повече от 20-годишен опит в журналистиката и във връзките с обществеността, не съм подозирала, че технологията на черния ПР ще достигне до такова дъно в стремежа на някои политически сили да се разтоварят от огромното гражданско напрежение, заяви тя. - Длъжна съм категорично да заявя, че нито аз лично, нито „Актив Груп" като агенция имаме нещо о с ПР-обслужването на г-жа Върбакова или притежаваната от нея компания. А опитът да бъда замесена с фирма „Инерком" категорично е фалшива новина. Добре известно е, че всеки човек с по-висока компютърна грамотност може да промени мета данните на документите във всеки файл. Учудващо е, че една политическа сила, която претендира да бъде сериозна, може да използва медийни спекулации, неосновани на факти, за своя политическа декларация. Категорично заявявам, че няма да позволя името ми да бъде замесвано в подобни нелепи сценарии че всеки, който разпространява неверни твърдения за мен, ще трябва да ги докаже в съда."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай