ГЕРБ ще сезира прокуратурата за изказването на Ерменков

ГЕРБ ще сезира прокуратурата за изказването на Ерменков  | StandartNews.com

Ще сезираме ДАНС и прокуратурата за публикацията на Таско Ерменков за водата в София и питаме БСП и Корнелия Нинова как ще реагират. Това каза по време на брифинг народният представител от ПГ на ГЕРБ Станислав Иванов.

„Г-н Ерменков е народен представител и той знае всички механизми и способи, според които може да се сдобие с нужната му информация, дори да предизвика изслушване в зала, за да се сдобие с необходимата му информация, преди да пусне такъв статус във „Фейсбук". Защо го е направил той, не мога да кажа", каза Иванов.

Той отбеляза, че това не е първият такъв статус на Ерменков. „Предишният път той спомена, че САЩ и Ееропа могат да си гледат работата едва ли не и каза, че този статус го е написал по гащи. Ако това е така, къде са БСП, къде е г-жа Нинова, защо и дали те ще се намесят? Ако те не се намесят, защо няма да се намесят? Ако предишният път са се смяли на г-н Ерменков, този път отново ли ще се смеят? Тук става въпрос за 2 млн. жители на столицата, които се чудят какво да правят", заяви Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай