Каката на Генерала: Ще поздравя брат си, като направи кабинет

Каката на Генерала: Ще поздравя брат си, като направи кабинет | StandartNews.com

София. Сестрата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов д-р Красимира Иванова все още не му е честитила изборната победа. Това призна тя в студиото на bTV .

"За мен неговата победа ще е тогава, когато успее да направи принципно правителство, когато и ако се създаде такова правителство, ще го поздравя", каза д-р Иванова. Тя подчерта, че предният мандат на Борисов е бил успешен, но близки до него хора са го подвели и са му "забили нож в гърба". Д-р Иванова посъветва лидера на ГЕРБ в ефир да бъде "по-мнителен и да не се доверява лесно".

"Неговата доброта го подведе", каза още тя по адрес на Генерала. "Смятам, че правителство трябва да има. На каква цена обаче трябва много внимателно да се прецени", каза още сестрата на Бойко. Д-р Иванова призна, че не следи разговорите с представителите на Реформаторския блок, тъй като се ядосва на поведението им: "Те си позволяват да поставят условие моят брат да не бъде министър-председател, а след това казват: "Е, какво, такова нещо не се е случвало, не е казано така", само че всички хора са го чули". И допусна, че д-р Петър Москов (ДСБ) се е устремил към поста здравен министър. "Той е толкова агресивен, толкова напорист", каза д-р Иванова.

"Пожелавам им успех, но моят съвет е да не бъдат много крайни", заключи сестрата на лидера на ГЕРБ по адрес на реформаторите. И още: "Имат място в дясно правителство, все пак са членове на ЕНП". Д-р Иванова сподели, че има свой фаворит за здравен министър в лицето на шефа на ВМА проф. Николай Петров. "Но той се чувства в кожата си там, където е в момента", каза още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай