Карадайъ: Реформите изискват нов тип управление и формула на властта

Карадайъ: Реформите изискват нов тип управление и формула на властта | StandartNews.com

Визията за управление трябва да включва и цел на реформите. Този подход изисква нов тип управление и формула. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от името на ПГ по повод новата парламентарна сесия.

"Реалностите днес налагат бързо отвръщане пред безпомощното спотайване в очакване на следващия ден. Само така можем да имаме общи цели с общи усилия, както и необходимата политическа воля и кураж да ги постигаме", каза още той.

"Българските граждани очакват справяне с бедността, реформи в образованието, здравеопазването, социалната и пенсионната политика. Българските граждани очакват висок жизнен стандарт и качество на живот. Искат работни места, сигурност и стабилност, както и гарантиране на правата и свободите и достойнството на всеки един човек", допълни Карадайъ.

"Призоваваме за бързото решаване на проблемите на българите и за мястото на България в регионален и световен план. ПГ на ДПС като национално отговорна партия ще продължи да подкрепя всяко добро решение в тази връзка", завърши Мустафа Карадайъ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай