Най-нови Най-четени Най-коментирани

ОФАНЗИВА ЗА ШЕНГЕН: Борисов ще води Рюте на границата с Турция /ОБНОВЕНА/

Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:34 · 13.01.2018
Sled kato opravi6 ogradata molja sa milioni jon4eva pokasa velikata igrada na boiko
Потребител · 14:36 · 12.01.2018
Проблемът не е в границата, а в КОРУПЦИЯТА на всички нива и власти. Навързани сте като свински черва, крадете като за световно и си мислите, че някой ще ви повярва.
Потребител · 17:43 · 12.01.2018
@Потребител Проблема е в хората които са наети да работят и охраняват границата и управляват държавата е проблема. Корумпирани,крадливи, лъжливи,правещи схеми за крадене на държавни пари, и искащи си подкупи за да си свършат работата, или да повлият на някой до си свърши работата срещу заплащане.или да даде проект за милиони на роднини и близки с фирми,които работят некачествено и крадътт пари и материали. В Корумпираните хора е проблема,наети са хора на ключови позиции с криминални наклоност на ценностната им състема, не е техниката и колко добра е...
.,., · 13:50 · 12.01.2018
.,.,.,
ПОТРЕБИТЕЛ · 18:15 · 12.01.2018
@.,., ВСИЧКИ МОИ ПРАВИТЕЛСТВА!!!!!!!!! КАКВИ СА ТЕЗИ ЧАСТНОСОБСТВЕНИЧЕСКИ ИЗКАЗВАНИЯ. УЖАС!!!!! СТИГА ЗЛЕПОСТАВЯ БЪЛГАРИЯ С МУТРЕНСКИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ БРЕ. БАЙ ГАНЮ СИ БЕШЕ И ТАКЪВ ЩЕ ОСТАНЕШ!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай

Обратно към статиятаОчаквайте скоро в iPhone AppStore
Изтеглете iPad приложението от AppStore

За нас Контакти Пълна версия Редакция
www.standartnews.com © всички права запазени