Премиерът: Който иска, да организира предсрочни избори

Премиерът: Който иска, да организира предсрочни избори | StandartNews.com

„Който иска, да организира предсрочни избори, вие видяхте, какво се случи преди една година в Габрово". Така премиерът Бойко Борисов коментира в Габрово изказването на РБ за предсрочни избори.

Той обясни, че корекциите, които са направени от предишното правителство са спъвали проекта за пречиствателните станции в Габрово.

„Ако бяха успели сега в Габрово нямаше да има нито асфалт, нито обновена канализация, нито пречиствателна станция за отпадни води, нито за питейната вода. Ние направихме гимназия, направихме всичко, което беше необходимо", заяви Борисов. Министър-председателят каза, че е провел разговори с министъра на здравеопазването Петър Москов по време на тях е станало ясно, че има една тема, която е разединителна. „Ще се срещнем с него в неделя вероятно и ще го обсъдим. Иначе всичко, което е предложил, се приема", посочи той.

Когато не управлявахме ние, над 3.7 млрд. лева отидоха за погасяването на взиманията от вложители в КТБ, а сега всичко работи, каза Борисов по време на откриване на нови пречиствателни станции за води в град Габрово, предаде „Фокус".

Борисов коментира, че е бил много изнервен, когато предишното правителство е искало да промени плоския данък и предложението за малко да мине в парламента или когато от БСП не са влезли в пленарна зала, когато е гласуван Законът за предварителните учредения. Той каза, че в сложна ситуация се изисква повече търпение и толерантност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай