Тадаръков: Ако се появи диктатура, Доган ще се върне в политиката

Тадаръков: Ако се появи диктатура, Доган ще се върне в политиката | StandartNews.com

Един от доверените хора на Ахмед Доган - Димитър Тадаръков, го изтъкна, като го определи като скромен, патриот и добър организатор, както и че той също бил загубил пари след фалита на КТБ.

Той допълни, че ако се наложи - ако се появи диктатура, Доган отново ще се появи на политическата сцена.

"Не съм в ДПС, за да ви кажа - има ли напрежение, няма ли напрежение, обясни Тадаръков по Нова тв. - Това не е въпрос, който мен и вас ни интересува. Интересува ни какво се случва в България и защо е тежко в България."

Той изтъкна, че Доган не може лесно да бъде сломен и оборен. "Той е еталон на българин, който обича България. 25 години той не си е позволил да отиде в Турция, да се среща с турски премиер, турски президенти и да осъществява политика на Турция в България", категоричен бе Тадаръков.

Запитан каква е връзката Доган - Русия, Тадаръков заяви: "А вие къде видяхте Русия при него?! Къде "кацна" тук Русия?!... Турците избягаха от диктатура и не искат да бъдат отново в диктатура. В България обаче сто на сто много хора желаят да се върне диктатурата. И те са изключително силни. Помнете, появи ли се моментът на диктатура в България, Доган ще излезе на политическата сцена".

"Това е българинът, който обича България. Това е българинът, който овладя турското общество. Това е българинът, който не допусна Босна и Херцеговина в България", подчерта Тадаръков.

На въпрос "кой мъти водата на Доган", гостът отговори: "Кой мъти водата на Доган ли? - Един човек, който Държавна сигурност го вкара в затвора и е живял в килия на смъртни, вие не можете да гопречупите... Аз съм 25 години до него и узнах неговата мъдрост. Но си останах земеделец и не отидох в ДПС".

Запитан какво е отношението на Доган с Цветан Василев и казуса КТБ, Тадаръков отбеляза: "Доган също е загубил пари в КТБ. Един човек, който да е имал ей-толкова нещо с Цветан Василев, с банката, нямаше да си позволи да изгуби свои средства... Ще кажа отново - Ахмед Доган не се страхува! От никого!", заяви Димитър Тадаръков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай