Цветанов чака обвинението

Цветанов чака обвинението  | StandartNews.com

София. Няма нищо, което да е доказано. Очаквам с нетърпение повдигането на овинението ми. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ на второто заседание на 42-рото народно събрание. Той поясни, че вчера е заявил, че е готов да се освободи от имунитета си.

„Не се страхувам от вас, защото ние сме принципни. Нинова, когато излизате да говорите, спомняте ли си за „Фронтиер" ? Аз ще ви припомня Фози. Това са взаимосвързани неща, защото когато беше разбита контрабандната схема за цигарите, бяхте с човека, който защитавате – Фози, и се обаждахте, за да може да бъде запазен на работа. За документите за самоличност – в управлението на ГЕРБ този договор е на стойност 99 милиона евро, 34 милиона лева сме спестили и не сме ги дали в друга държава или фирма", добави Цветан Цветанов.

Видя се, че Тройната коалиция - "Атака" БСП и ДПС е управлението и подмяната на вота на българския избирател, допълни Цветанов .„Всички сме свидетели на подмяната на ценностите. Ние ще бъдем конструктивна опозиция, но няма да допуснем всеки да интерпретира по своему", посочи той, във връзка с дебата на какъв принцип да бъде създадена Временната комисия по правни въпроси.

„Как ще обясните на вашите избиратели, че всъщност подкрепяте ДПС през цялото време и ще го подкрепяте", попита Цветанов.
„БСП и ДПС имате 120 депутата, затова Станишев смени мястото си до Местан – за да може да си говорят, а Сидеров да е отзад, за да ви подкрепя, когато е необходимо", заяви Цветан Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай