Цветанов иска голяма победа над БСП

Сблъсъкът е на истини и лъжи, обяви зам.-председателят на ГЕРБ

Цветанов иска голяма победа над БСП | StandartNews.com

Това, което успяхме да направим през тези дни бе да изложим нашите политики. Смятахме, че ще има сблъсък на идеи и политики, но се оказа, че има сблъсък на наши истини и лъжи на нашите опоненти", каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов при закриването на предизборната кампания на партията в зала „Колодрума".

Цветанов заяви, че ГЕРБ иска да надгради политиките, които е прокарвала досега, а опонентите му искат да ги спрат. „Искаме ли да върнем стараната ни години назад?", попита Цветанов. "Ние знаем, че никога няма да управляваме с БСП, ДПС и ДОСТ, защото сме на противоположни позиции с тях", продълги той.

Зам.-председателят призова, че трябва да има пълна мобилизация на силите на ГЕРБ на тези избори, за да се поздравят с голяма разлика срещу БСП и да не се допусне те да управляват България. Той изтъкна, че Пловдив може да бъде даван за пример на цялата страна със силната си икономика, с ниската безработица и това се дължи на кмета Иван Тотев и силният екип на ГЕРБ. Цветанов отбеляза, че Пловдив може да бъде европейска столица на културата през 2019 година само с работата на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай