BILLA подкрепя двойки с репродуктивни проблеми

BILLA подкрепя двойки с репродуктивни проблеми | StandartNews.com

BILLA България стартира инициатива за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми съвместно с Фондация „Искам бебе". В периода 1 юни – 31 юли 2017 г. 1 стотинка от всеки закупен продукт с марка BILLA ще отива за финансиране на ин витро процедури, изследвания и здравни консултации за двойки, които мечтаят да станат родители.

Желаещите да кандидатстват за подпомагане могат да го направят в рамките на месец август. Подробните условия са описани в сайта на Фондация „Искам бебе". Печелившите двойки ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 8 септември. Всяка от тях ще получи необходимата финансова помощ, за да може да започне ин витро процедура.

„Децата са най-голямото богатство и затова се радваме да помогнем на хора, които мечтаят да станат родители. С тази инициатива се надяваме да променим живота на семейства, които години наред се борят за собствено дете. Нека заедно им подарим това щастие", заяви Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Търговската верига си партнира успешно с Фондация „Искам бебе" за втора поредна година. През 2016 г. съвместната кампания с мотото „За повече деца в България" оказа помощ на 6 двойки с репродуктивни проблеми, като всяка от тях получи 4000 лв. за ин витро процедура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай