"Мона Лиза" вече е в София

"Мона Лиза" вече е в София | StandartNews.com

"Мона Лиза" вече е в София. Най-голямата бутикова клиника за естетични и антиейджинг процедури в България отвори врати днес.

Събитието бе отбелязано на бляскава церемония на 12 януари, перфектно дирижирана от Евгени Минчев, на която присъства целият столичен елит. Сред гостите бяха бившият военен министър Николай Цонев, журналистките Кристина Патрашкова и Маргарита Михнева, Ива Екимова, бизнес дамата Ваня Червенкова, актрисата Ернестина Шинова, Светослава Рудолф, Мис България-Габриела Кирова, Алина Дуарте, Любка Качакова, Рени и Кака Лара.

Новооткритият център "Мона Лиза" е разположен на два етажа, като на първия посетителите могат да се възползват от услугите в областта на естетичната медицина, а на втория е центърът за пластична хирургия.

"Академия „Мона Лиза" ще предложи процедури без аналог на Балканите", каза мениджърът на центъра Анелия Джаркълова. "Ние сме Академия, а не клиника, защото подхождаме индивидуално към всеки", уточни дерматологът д-р Камелия Присадашка.
„Сред една от иновативните процедури, която ще предложим на нашите пациенти, е плазмаферезата - метод, чрез който кръвната плазма в кръвта се пречиства от антитела и така организмът се подмладява. Процедурата ще се прилага от главния ни консултант от Русия, проф. Валерий Войнов, който е създател на миниапарата за плазмафереза", коментира Джаркълова.
Звездният екип от топ професионалисти е консултиран и от дерматолога д-р Елена Гончарова. Тя работи в болницата към Министерство на здравеопазването в Русия и вече 10 г. посреща пациенти в собсвена клиника. "Красотата е изкуство, бъдете нашия шедьовър", обърна се д-р Гончарова към гостите.

В екипа от квалифицирани специалисти на „Мона Лиза" е и нутриционистът Весела Петрова, която практикува в графската рехабилитационна клиника „Хайнрих Каспар" в Германия.

Специалистите д-р Камелия Присадашка, д-р Виктория Зафирова и д-р Бан Камуна ще приложат холистичен подход и терапии, както за естетическо, така и за клинично-терапевтично повлияване след индивидуална оценка.
"Мона Лиза" разполага с уникална по рода си апаратура. Два от уредите са първите и единствени у нас. Accent prime - комбинация от радио честота и ултразвук, е мощен съюзник в борбата със страростта, с който тялото може да бъде оформено бързо и безболезнено, а кожата - стегната. Soprano ICE Platinum - за трайно лазерно епилиране, обещава гладка кожа по всяко време на годината.

„Мона Лиза" ще предложи процедури с инжектиране на висококачествени филъри, ботулинов токсин, и др., скин лифт процедури, всички разновидности на мезотарапията, 4D-лифтинг на кожата, както и най-съвременните апаратни процедури за стимулиране образуването на нов колаген, повлияване на дерматологични заболявания като акне, розацея, онихомикози. Процедурите с CO2 лазер са за премахване на бенки, кондиломи, меки фиброми, папиломи и др. Има възможност за лечение на хиперхидроза, неоперативно вагинално подмладяване и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай