„Софиямед“ с профилактични пакети за Свети Валентин

„Софиямед“ с профилактични пакети за Свети Валентин | StandartNews.com

По случай деня на любовта - 14-ти февруари, ДКЦ „Софиямед" предлага нестандартна идея за подарък под формата на пакети за профилактични изследвания и прегледи на преференциални цени.

Пакетите са четири вида - 2 за жени и 2 за мъже, като жените могат да избират да извършат своята профилактика за наличие на ендокринологични заболявания чрез пакет „Профилактика на щитовидна жлеза", включващ ехография на щитовидна жлеза, лабораторно изследване на нейните хормони и консултация с ендокринолог, и пакет „Женско здраве", включващ консултация от АГ специалист с ехография, и взимане на цитонамазка за превенция на рак на маточната шийка. Младите и по-възрастни господа могат да се възползват от пакет „Здраво сърце", който е с акцент върху профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания, включващ преглед от кардиолог, ЕКГ, ехокардиография и лабораторни изследвания. И пакет „Здраве за мъжа" насочен към профилактиката на карцинома на простатата, включващ преглед от уролог, ехография и лабораторни изследвания.

„Избрахме да направим празнична кампания за профилактика под формата на специални пакети в месеца на любовта и конкретно за 14-ти февруари, защото най-ценният подарък в живота е здравето. Така се надяваме, че повече двойки ще се възползват от преференциалните цени на медицинските ни услуги и най-вече ще ги стимулираме да извършват по-честа профилактика. Реализираме празничните профилактични пакети в продължение на кампанията на медицинския ни комплекс „Бъдете здрави", целяща да информира обществеността за важността от провеждането на профилактика на социално-значими заболявания", коментира д-р Тинка Данчева, управител на ДКЦ „Софиямед".

Информацията за пакетите и техните цени може да се получи на тел. 0895 555 591 или на сайта на медицинския комплекс www.hospitalsofiamed.bg. Пакетните предложения важат до края на месец февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай