"Бъдещето на парите" - първи банков форум на сп. "Мениджър"

"Бъдещето на парите" - първи банков форум на сп. "Мениджър" | StandartNews.com

 

Променя ли се ролята на парите, кой и как ще държи контрола над тях, революция или еволюция ще се роди от срещата на високите технологии с финансовия сектор?

Това са част от темите и въпросите на които ще търсят отговори водещи банкери и финансисти на първия банков форум на сп. „Мениджър". Под надслов "Бъдещето на парите", той ще се проведе на 16 май, в столичния хотел „ИнтерКонтинентал с начален час 14.00 часа.

Сред основните участници в първия панел „Революция на парите: Как технологиите променят банките и финансите" са финансистът доц. Емил Хърсев, Мартин Заимов, председател на надзорния съвет на Сосиете Женерал Експресбанк, Стоилка Арсова, директор на дирекция „Национална картова схема" в „Борика" Райна Миткова-Тодорова, управляващ директор на EOS.

Новите "умни" форми на инвестиции и кой се страхува от FinTech революцията са водещата тематика на втория панел, в който ще вземат участие Александър Ефремов, аналитик и експерт в областите изкуствен интелект, Ивайло Иванов, изпълнителен директор на iuvo, Павлин Стоянов, мениджър в „Делойт Лигъл", и Никола Колев, адвокат в „Делойт Лигъл"

Футуристичен поглед в бъдещето на парите и България ще представи старши икономистът в «Отворено общество» Георги Ангелов, който ще пренесе аудиторията в 2030 година с икономическа прогноза.

Модератор на събитието е Милена Виденова, управител на "Кофас" за България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай