УниКредит Булбанк е Superbrand на българския пазар

УниКредит Булбанк е Superbrand на българския пазар   | StandartNews.com

УниКредит Булбанк е избрана отново за Superbrand на българския пазар. Отличието е в резултат на независимо проучване, проведено у нас от глобалната програма Superbrands.
Организацията провежда конкурса за отличията Superbrands и промотира най-успешните бизнес практики в над 80 страни по света. Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички страни.

Партньор на Superbrands в провеждането на националното гласуване на потребителите в интернет е водещият Институт за пазарни проучвания GFK Bulgaria.

Процесът по селектиране на супер брандовете се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури - Борда на Superbrands Bulgaria, сред които са проф. Боян Дуранкиев, Катерина Хапсали, Константин Вълков, проф. Любомир Стойков, Максим Майер, проф. Христо Кафтанджиев и др. и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите.
В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от 3 основни критерия:

Качество, символизира ли марката качеството на предлаганите продукти или услуги?

Надежност, ползва ли се с доверие брандът, поддържа ли висок стандарт на продуктите или услугите?

Различие, добре ли е позната марката в своя сектор? Успешно ли се разграничава от конкурентите си? Притежава ли индивидуалност и ценности, които я правят уникална на пазара?

УниКредит Булбанк е оценена високо и по трите критерия и е избрана за топ бранд. Наградите Superbrands се връчват на специален Tribute Event, който ще се проведе по-късно през годината. УниКредит Булбанк беше обявена за „Най-силен банков Superbrand в България" и през 2012 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай