"Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" има нов генерален мениджър

"Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" има нов генерален мениджър | StandartNews.com

Петзвездната перла на Банско "Кемпински хотел Гранд Арена" вече има нов генерален мениджър - Наталия Каширская. Истински хотелиер с повече от 12 години стаж в компанията, тя пристига от Дубай, където до момента е изпълнявала ролята на Хотелски Мениджър в "Кемпински Хотел и Резиденция Палм Джумейра". Госпожица Каширская започва кариерата си през 2005 г. в"Кемпински Хотел Мойка 22" в Санкт Петербург, където работи осем години. През годините тя трупа опит в различни отдели и заема различни ръководни длъжности. През 2012 г. тя става Заместник Генерален "Мениджър на Кемпински Хотел Мойка 22".През следващата година заминава за Китай като Хотелски като Хотелски мениджър, където успешно открива "Сънрайз Кемпински Хотел"в Пекин.

Две години по-късно участва в работна група за обмянана опит на корпоративния офис като Мениджър Проекти и работиполовин година в офиса в Москва и четири месеца в "Роял Максим Палас Кемпински Кайро" в Египет като Хотелски Мениджър. След това тя се премества в Дубай на същата позиция, където работи една година преди пристигането си в Банско.

Новият главен мениджър на "Кемпински хотел Гранд Арена" има бакалавърска степен по икономика и диплома по международен мениджмънт от Държавния университет по икономика и финанси в Санкт Петербург. Рускиня по произход, освен майчиния си език,тя говори свободно английски и френски език. След близо две години и половина като Генерален Мениджър на "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско", Карстен Зойберт се завръща в родината си и продължава своята професионална кариера във веригата като Хотелски Мениджър на Хотел "Адлон Кемпински Берлин". По време на своя престой в България той с постоянство и отдаденост допринася за успеха на хотела и "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" получава множество награди за отлично качество на обслужване

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай