Не пренебрегвайте деликатната зона около очите!

Не пренебрегвайте деликатната зона около очите! | StandartNews.com

Какво налага използването на специализирани околоочни кремове и може ли минем и без тях?

Сигурно сте си задавали този въпрос, а отговорът е, че зоната около очите е особено деликатна и се нуждае от специална грижа. Там кожата е много тънка и чувствителна, изсушава се повече и по-лесно се сбръчква, което води до появата на неприятните бръчици тип „пачи крак". Ето защо козметиката, което използваме за околоочната зона, трябва да е или с комбинирано действие – на нея да е посочено, че е подходяща и за лице, и за очи, или да е специално предназначена само за нежната кожа около очите.

Като продукти с комбинирано действие козметолозите препоръчват иновативната серия на REFAN Pure Rose Perfection. Тя е 100% натурална и съдържа дневен, нощен крем и еликсир, подходящи както за кожата на лицето, така и за деликатната зона около очите.

Всеки един от продуктите в серията съдържа революционна активна съставка.

Дневния крем за лице и очи Pure Rose Perfection е със Stimulhyal™ - тя стимулира синтеза на хиалуронова киселина и еластин, като предотвратява формирането на първите бръчки и мимически линии.

Нощният крем Pure Rose Perfection съдържа Neurophroline™ - молекула за контрол на стреса, която не само се бори със симптомите на агресивната околна среда, като замърсяване и променен климат, а и подобрява видимо тонуса на кожата и цвета й, особено в зоната около очите.

Еликсирът за лице и около очи Pure Rose Perfection е разработен с първата по рода френска активна съставка с повдигащо действие - Beautifeye™. Тя представлява неинвазивна алтернатива на пластичната хирургия, която повдига горния клепач, стяга околоочния контур, заличава тъмните кръгове и подпухналостта. И трите продукта от серията Pure Rose Perfection съдържат натурално розово масло и розова вода и козметолозите препоръчват комбинираното им използване за постигане на оптимален ефект.

В следващата ни публикация ще ви запознаем с продукти, които са специално разработени само за зоната около очите и за премахване на признаците на стареене, тъмните кръгове и подпухването. Козметиката на REFAN е на ваша страна със своите натурални съставки и доказано качество. За това говорят постиженията на козметичния бранд - Златен сертификат в класацията „Любима марка на българския потребител 2017" за най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите „Козметика" и „Българска марка".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай