ОББ с до 500 лв. отстъпка от бъдещи лихви при рефинансиране на ипотечен кредит

ОББ с до 500 лв. отстъпка от бъдещи лихви при рефинансиране на ипотечен кредит | StandartNews.com

ОББ обяви промоционална кампания по ипотечния кредит за рефинансиране на кредити от други банки с отстъпка от бъдещи лихви в размер на 1% от усвоения размер на кредита (максимално 500 лв.). В допълнение до 15 август 2017 г. ОББ освобождава клиентите от всички такси в процеса на кандидатстване и одобрение от страна на Банката. Няма да има такса за кандидатстване, за оценка на имота, за правно становище по предлаганото обезпечение, както и за кредитна оценка.

Всеки клиент, който желае да рефинансира ипотечния си кредит може да се възползва от 4% фиксиран лихвен процент за първите 3 години в лева и променлив лихвен процент за останалия срок на база 6-мес. SOFIBOR + 4 пункта фиксирана надбавка. Клиентите могат да избират и между оферта с 4,293% променлив лихвен процент в лева, на база 6-мес. SOFIBOR и фиксирана надбавка.

При рефинансиране на съществуващ ипотечен кредит от друга банка, клиентите имат възможност да обединят и други кредитни задължения, и / или да получат допълнителни средства.

Офертата е валидна за усвоени ипотечни кредити в периода 24.04.2017 - 15.08.2017 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай