Потребителите избраха "Хисар" за любима марка

Потребителите избраха "Хисар" за любима марка | StandartNews.com

Лидер за 4ти път в категория „Бутилирана вода" на единствената потребителска класация у нас „Любими марки" е „Хисар".

Минерална вода «Хисар» се използва от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе. Траки, византийци, славяни и българи предават през вековете на възход и разруха славата на целебната вода.
Не случайно в града на здравето-Хисаря е основано първото предприятие за бутилиране на минерална вода у нас, а сведенията за същото водоналивно предприятие датират от времето на цар Борис III. Марката с дълга история е добре позната на българския потребител и е неотменна част от неговия избор.

«Хисар» е предпочитаната вода у нас според близо 5 000 от гласувалите в класацията, като след нея се нареждат «Михалково» и «Бачково».

Приза за «Хисар» прие Бойка Модева като сподели: «Отличието ни е още по-ценно, защото показва емоционалното отношение и привързаност към бранда!Благодарни сме на всички, които ни вярват и предпочитат, осъзнаваме отговорността да ставаме все по-добри, защото нашите потребители го заслужават!»

„Любими марки" е уникална потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представлява не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

В десетото юбилейно издание на класацията тази година участваха над 42 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 350 марки в общо 35 категории.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай