Пуснаха безплатен Windows 10

Пуснаха безплатен Windows 10 | StandartNews.com

Операционната система Windows 10 вече е достъпна като безплатен ъпгрейд, както и за нови персонални компютри и таблети. Ъпгрейдът до Windows 10 е лесен за потребителите, ползващи Windows 7 или Windows 8.1 PC, или таблет. От вчера, хората, които са резервирали безплатен ъпгрейд на Windows 10, ще бъдат уведомявани на вълни, когато техният ъпгрейд е готов за инсталация. За бизнес клиенти Windows 10 е наличен и имплементирането му в корпоративна среда може да започне от 1 август за организации, които имат лиценз за ъпгрейд до Windows 10 Enterprise и Windows 10 Education.

Windows 10 включва иновации като Cortana, Xbox приложение и Microsoft Edge. Cortana е личен дигитален асистент - винаги помага да намериш точната информация в точното време. Новият Microsoft Edge браузър позволява на хората да браузват бързо, да четат, да отбелязват и споделят неща от интернет. Windows 10 има вградени приложения, включително снимки, карти, новото музикално приложение на Майкрософт - Groove, филмови и ТВ оферти. С OneDrive файловете могат да бъдат лесно споделяни и поддържани актуални за всички устройства на потребителите.

Новият Windows Store вече е достъпен и предлага пазаруване от едно място на популярни безплатни и платени приложения, игри, филми, ТВ шоу програми и музика, достъпът до които може да стане през всяко Windows 10 устройство. Windows Store е единственият магазин, в който хората могат да ползват Cortana, за да контролират прило

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай