Теленор получи награда за програмата си за дарителство от работното място

Теленор получи награда за програмата си за дарителство от работното място | StandartNews.com

Теленор спечели Бронзов знак за дарителство от работното място за 2016 г. Отличието се предоставя от Фондация „BCause", Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО), на компании, насърчаващи ангажирането на служителите към обществено значими каузи като част от политиката си за корпоративна отговорност.

„За мен е чест да приема тази награда от името на всички социално ангажирани служители в Теленор, които системно и непрестанно подкрепят кауза, в която вярват. Бих искала да изразя искрената си благодарност към тях за участието в програмата и безрезервната помощ, която оказват на хора в нужда", каза Ирина Василевска, главен директор Корпоративна политика и правни отношения в Теленор.

Теленор получава отличие за дарителство от работното място за трета поредна година. През миналата година, компанията спечели Сребърен знак, а oт 2015 г. Теленор подкрепя и една от най-популярните каузи в програмата като отпуска по 6000 лева годишно за образованието на младежи в неравностойно положение по проекта на Фондация „BCause" – "Готови за успех".

Освен дарителство по ведомост, като част от политиката за корпоративна отговорност, служителите на компанията имат възможност да се включат и в програмата за корпоративно доброволчество. Основно предимство на програмата е възможността за избор на кауза, която всеки служител смята за важна и интересна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай