Теленор ще подкрепи инициативата „Часът на Земята"

Теленор ще подкрепи инициативата „Часът на Земята" | StandartNews.com

За девета поредна година Теленор ще се включи в инициативата на международната природозащитна организация WWF – „Часът на Земята". Всяка година, милиони хора и организации по целия свят изключват електроуредите и осветлението си за един час в подкрепа на борбата срещу климатичните промени.

Тази събота, 25 март, от 20:30 до 21:30 часа, Теленор ще изключи осветлението в административните си сгради, а търговските обекти на оператора в цялата страна, ще преминат в режим на слабо осветление. Системите, които осигуряват безпроблемното функциониране на мобилната мрежа и обслужването на клиенти, ще запазят работния си режим.

Освен участник, компанията е и активен посланик на инициативата. Всяка година Теленор напомня и призовава своите клиенти, партньори, служители и потребители в социалните мрежи също да се включат инициативата.

„Часът на Земята" се провежда за единадесета поредна година като участниците в нея нарастват с всяка следваща кампания. Тази година тя се провежда под мотото „Загаси светлините, отвори очи за планетата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай