Удостоиха с приз шефа на НК "Индустриални зони"

Удостоиха с приз шефа на НК "Индустриални зони" | StandartNews.com

Изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони" ЕАД Антоанета Барес бе удостоена с награда за Ефективен мениджмънт, привличане на чуждестранни инвестиции и успешно управление на индустриални проекти в категорията „Икономика и мениджмънт" на Седмите годишни награди на списание Business Lady. Отличията бяха раздадени на официална церемония в хотел „Балкан" във вторник вечерта.
При получаването на приза Барес благодари на екипа си и подчерта, че в голямата си част той се състои от жени. „Един силен женски екип може да преобърне света, ако реши", каза тя на церемонията.
„Доказателство за ефективната работа на „Национална компания индустриални зони" е фактът, че все по-осезаемо инвеститорите припознават в наше лице своя стратегически партньор за проекти в България", посочи Барес и допълни, че от създаването им досега, в държавните индустриални зони са привлечени инвестиционни проекти за над 400 милиона лева
Годишните награди на Business Lady и Business Lady Club се връчиха за седми път. С тях се отличава приносът на българската делова жена в различни категории и се цели да се даде повече гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватното развитие на човешкия капитал.
Призове в категории като „Телекомуникации", „Здравеопазване", „Фармация", „Човешки ресурси", „Строителство и архитектура", „Земеделие" и др. получиха над петнайсет дами, показали професионализъм и постоянство, постигане на високи резултати в различни сфери на дейност; постижения, които повишават доверието на клиенти и служители към тях и превръщащи ги в предпочитан партньор за бизнеса.
Антоанета Барес е част от екипа на „Национална компания индустриални зони" от самото създаване на дружеството, а поста изпълнителен директор заема от март 2017 г.
Мисията на компанията, специализирана в изграждането и управлението на индустриални паркове, е насърчаване на инвестициите в българската икономика. В портфолиото на НКИЗ са действащи икономически паркове, свободни зони и проекти в процес на развитие в цялата страна.
Като стратегически партньор на инвеститорите в България компанията предлага индустриални зони с модерна инфраструктура и стратегическа локация, както и подкрепа на всеки етап от инвестиционния проект. В услуга на инвеститорите НКИЗ работи в добро сътрудничество с Министерство на икономиката и другите държавни и общински институции.
Предимствата на зоните и комплексните услуги, които НКИЗ предлага, са предпоставка за превръщането на индустриалните зони в предпочитано място за бизнес от българските и чуждестранни инвеститори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай