VIVACOM подарява по 100 000 МВ интернет

VIVACOM подарява по 100 000 МВ интернет | StandartNews.com

Летните месеци ще са пълни с безкрайни интернет емоции. От началото на юни потребителите на VIVACOM, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор за мобилни услуги, ще получат бонус - по 100 000 MB интернет на максимална скорост.

Допълнителните мегабайти са месечни и могат да се използват в рамките на първите три месеца от подписването на договора. Това означава, че клиентите на телекома, които изберат своя план, ще си подсигурят свободно сърфиране в мрежата за цяло лято. Гледане на видеа от плажа, споделяне на всеки специален момент онлайн, видео разговори, работа от вилата, гейминг до превъртане на любимата игра – всичко е възможно със 100 000 мегабайта на разположение в 4G мрежата с най-добро покритие на населението.

Промоцията ще е валидна за всички планове за гласови услуги от SMART M+ до SMART XL+. Така и потребителите на по-достъпни тарифи като SMART M+ за 19,99 лв. на месец ще имат на разположение допълнителни 100 000 мегабайта за всеки от първите 3 месеца. Бонус мегабайти ще получат и абонатите, които изберат някой от пакетите за мобилни данни от i-Traffic M+ до i-Traffic XXL+. Цените на тарифите варират от 16,99 лв. до 39,99 лв. на месец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай