Искат среща с Бойко Борисов заради Слънчев бряг

Искат среща с Бойко Борисов заради Слънчев бряг | StandartNews.com

Съюзът на собствениците в Слънчев бряг призова на спешна среща министър-председателя Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Несебър Николай Димитров, обяви "Канал 3".

В декларация, подписана от председателя на УС на организацията Елена Иванова, се изразява недоволство от нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов в заведения в курорта, които вдигат много шум.

"Приканваме на спешна съвместна среща в к.к. „Слънчев бряг" Премиера на Република България Бойко Борисов, Вицепремиера Валери Симеонов, Министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Община Несебър Николай Димитров", се казва в декларацията.

"Подкрепяме усилията на Правителството и Държавата за спазването на законността в к.к. „Слънчев бряг", но да е по начин, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса."

От Съюза подкрепиха премахването на незаконните временни обекти в курорта и ограничаването на шума, като настояват за решаването на въпроса със статута на инфраструктурата в курорта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай