"Кемпински" в Банско е „Най-добрият ски хотел на България"

"Кемпински" в Банско е „Най-добрият ски хотел на България" | StandartNews.com

"Кемпински Хотел Гранд Арена Банско"бе награден за „Най-добър ски хотел на България за 2017 г." от Световните ски награди. Хотелът печели първата си награда в тази категория още със стартирането на програмата през 2013г. и след това последователно през 2014 г. и 2015г. Два месеца по-рано, хотелът получи и друга престижна международна награда, а именно за „Най-добър хотел на България за 2017г." от Световните туристически награди.

Бляскавата гала церемония по връчване на Световните ски награди тази година се състоя в хотел A-Rosa Кицбюел, като част от специално подготвената за участниците тридневна програма от развлекателни активности и занимания. Над 200 водещи експерти в ски туризма, професионалисти и пазарни лидери от цял свят присъстваха на най-дългоочакваната вечер за ски индустрията.

Генералният Мениджър на Кемписнки Хотел Гранд Арена Банско, Наталия Каширская, също бе сред ВИП гостите и имаше честта да се качи на сцената и лично да приеме наградната статуетка от името на хотела.

„За мен е голямо удоволствие и съм изключително горда да получа тази ценна за нас награда", коментира г-ца Каширская. „Бих искала да благодаря на всички, които дадоха гласа си за нас, за тяхната лоялност и признание, както и на целия си екип за техните усилия да предоставят на нашите гости неповторимо изживяване. Тази година имаме двоен повод за празнуване, тъй като Банско също бе отличен за „Най-добър ски курорт на България", вече за пета поредна година. И хотелът и дестинацията имат всъщност много какво да предложат и ние сме много радостни, че нашите гости ни оценяват като най-добрите на българския пазар. Тези значими отличия допринасят перфектно за нашата цел да популяризираме хотела и курорта на международния пазар за луксозни ски дестинации".

Победителите бяха отличени на база на гласувания от цял свят от водещи специалисти в ски индустрията и от хиляди потребители на луксозни пътувания. Пълният списък на победителите е публикуван на www.worldskiawards.com/winners/2017

За Световните ски награди

Основани през 2013 г., Световните ски награди имат за цел да повишат стандартите в ски индустрията чрез награждаване на организациите, които са лидери в своята област. Гласовете са на база на гласувания от професионалисти, работещи в ски индустрията - мениджъри, клиенти на туристически услуги, туроператори, агенти и медии и от крайните потребители (скиорите), гласували онлайн на официалния уебсайт на наградите. Световните ски награди са дъщерна организация на Световните туристически награди, които в момента празнуват своята 24-та годишнина.

Създадена през 1897, „Кемпински" е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински" включва 76 петзвездни хотела в 31 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай