Калфин с рамо за Чакърдъкова

Калфин с рамо за Чакърдъкова  | StandartNews.com

Сандански. Николина Чакърдъкова и Ивайло Калфин заедно обиколиха населени места в община Сандански. Двамата изслушаха проблемите на хората в Джигурово, Лешница, Вълково, Струма и Лебница. Певицата бе посрещната с песни и питка с мед от местните хора. Лошото време не попречи на хората да се срещнат с водача от листата на АБВ за Благоевградска област Николина Чакърдъкова, която беше придружена от бившия евродепутат Ивайло Калфин. Той сподели, че не трябва да чакаме Америка, Русия или който и да е да оправи нещата в нашата държава, а от самите нас зависи всичко. Държавата трябва да си дойде на мястото.

„Аз вярвам на хората, които са се доказали във времето, такава е и Николина Чакърдъкова, тя е истински биткаджия, честна, пряма, имаме нужда от хора като нея, доказали се в своята област и готови да дават", каза Калфин.

Той сподели пред всички, че Николина колкото хубаво пее, толкова хубаво и говори, разбира проблемите на хората и търси начини да им помогне. Чакърдъкова на свой ред допълни, че всичко могат да й вземат, но вярата и надеждата, че можем да успеем като нация, никой не може да й вземе. „Трябва да сме непримирими и да не си продаваме гласа за 30 или 50 лева. Гласувайте по съвест, избирайте ни по това, което сме направили и градили дотук", подчерта тя.

„Не мога да ви обещая, че от утре всичко ще се промени и ще заживеем като в приказките, но заедно можем да се опитаме да направим нашата страна едно по-добро място за живеене и да си върнем изгубеното земеделие, младите, но трябва да работим, всички заедно", допълни Чакърдъкова.

Хората с нетърпение подканваха Николина да запее. „За танци и песни винаги има време, днес трябва да направим избор – как ще продължим да живеем през следващите четири години", каза певицата, грабна микрофона и заедно с Ивайло Калфин поведе хорото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай