България е невероятна, обяви Нина Добрев

Цялата страна е зад мен, радва се холивудската ни звезда

България е невероятна, обяви Нина Добрев | StandartNews.com

В България чувствам огромна любов от всички, обяви родната звезда в Холивуд Нина Добрев в интервю. Тя разкри, че й е трудно у нас, защото на всеки сантиметър я спират и хвалят. 

"Почти всяка година се връщам, за да видя баба и дядо. Нещата не са се променили много с годините. Така е и в Торонто. Но се вижда, че страната се преобразява и то по красив начин", продължи звездата от "Дневниците на вампирите". 

"Знам малко неща за България, но там има много талантливи хора. Аз съм една от малкото, които са успели в развлекателната индустрия, но усещам всеки път колко това значи за останалите", продължи Нина в Хонг Конг. 

Хубавицата разкри, че стои далеч от изкушенията в Холивуд. "Аз съм бебе там. Обичам да стоя у дома. Да гледам филм. Често стоя и в кухнята. Научих се да готвя и събирам приятели, за да ги радвам с маднжи. Е, харесват ми и партитата, срещата с хора. Предпочитам обаче да спя в леглото си и да разпускам", заяви Нина. 

Звездата не крие, че харесва пътешествията, които й се отдават покрай кариерата. "Обичам да откривам нови култури. Светът е много голям. Бали обаче е моето място номер 1. Изпълнено е с духовност", завърши аткрисата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай