Блясък и гаф на световна кинопремиера

Блясък и гаф на световна кинопремиера | StandartNews.com

Чаканото продължение на киноприключението "Тор: Рагнарок" направи световен дебют на червения килим в Ел Ей. Звездите и техните половинки впечатлиха медиите с бляскави визии, широки усмивки и гаф в социалните мрежи. Кейт Бланшет, Елза Патаки и Теса Томпсън се превърнаха в център на вниманието със своите прелестни тоалети.

Особено интересни сред гостите бяха Мат Деймън и жена му, много сдържана и ненатрапчива брюнетка, Лиъм Хемсуърт и годеницата му Майли Сайръс - най-обсъжданата светска двойка през изминалата седмица из хрониките в Европа и Щатите. Марк Ръфало обаче разпали онлайн страсти, като за малко не разкри филма на целия свят.

След като направи лайф стрийминг от премиерата в своя профил в Инстаграм, той забрави да изключи видеото и прибра телефона в джоба си, което позволи на феновете да чуват всичко, което се случва в залата. За радост на всички, участвали в създаването на продукцията, Марк се сети да изключи стрийминга преди да е разкрил фатално много от "Тор: Рагнарок".

И докато група щастливци вече гледаха новото попълнение в кинематографската вселена на Марвел, премиерата в България е на 27 октомври в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай