Червено, по-червено - Радина Кърджилова

Кърджилова като фатална жена във фотосесията за "Мода" Фото Петя ЧОЛАКОВА

Червено, по-червено - Радина Кърджилова | StandartNews.com

Радина Кърджилова като всяка автентична актриса е готова да застане пред камерите и да се превъплъти в каквато си иска роля, та дори това да й струва още няколко часа безсъние. Младата дама успя да позира за огнено-ефектна фотосесия пред обектива на Петя Чолакова за списание "Мода", въпреки графика си, който понякога е на ръба на експлозията между грижите и любовите за бебето Христо и баща му Деян Донков и представленията в Армията. Но хубавата жена не се плаши от екшън. Въпреки привидно изнежената си визия, тя е пълна с енергия - като всеки типичен представител на доста бесния зодиакален знак Близнаци. Доказа го и по време на снимките на "12А" – своеобразното продължение на хита "11А". Радина не само се раздаваше на пълни обороти, докато обсъждаше с екранните си ученици поети и писатели, не само репетираше танци, но и кърмеше сина си Христо в луксозната каравана. Тя се оказа чудесна преподавателка по литература, хвалят я сценаристът Николай Колев, режисьорът Магдалена Ралчева и продуцентът Дейвид Варод.
"Деян беше неотлъчно до мен и ми помагаше. Христо присъстваше на целия снимачен процес и се превърна в талисмана на продукцията. Слава Богу, времето беше на наша страна и успяхме да хванем последните слънчеви лъчи, така че Христо не беше лишен и от разходки. Докато снимах, Деян го разхождаше в непосредствена близост до терена, където се развиваше действието", разказва Радина за този период пред списание "Мода". А после споделя "женски" детайли. Никога не е страдала от проблеми с килограмите, но въпреки всичко си спестява бързите и вредни панирани и пържени храни, както и газираните питиета. Не крие малък грях – похапва торти. Просто е убедена, че сладкото носи енергия и удоволствие. Гардеробът й притежава много шик. Пълен е с артистично-сладурски дрехи, които дискретно загатват за естествения й сексапил. Радина категорично няма време да следи тенденциите – нито се вълнува от така наречените "последни писъци" или от самоцелно нашумели имена на дизайнери. Тя е от онези жени, които улавят елегантността и екстравагантността още във въздуха. Притежава натуралния талант да бъде ефектна, без да влага в това прекомерни мераци и усилия. Неслучайно най-често може да бъде видяна в черно, бяло, сиво и бордо. Шопингът не е стихията й – поне засега. В повечето случаи пазарува дрехи, за които е сигурна, че ще се превърнат в нейна запазена марка. Обожава рокли – дори има няколко, които все още не е обличала. Носи тези секси одежди и с по-груби ботуши – всъщност точно така дефилират и топмоделите по международните подиуми. Носи големи чанти – както се полага на майка на бебе.
Очаква се "12А" да спечели висок рейтинг и силен бокс офис не само с историята на Николай Колев, превърната в отлично зрелище от Магдалена Ралчева, но и със стайлинга. Продуцентът Татяна Педерсън е фанатик, стане ли дума за външен вид, за интериори и въобще за обстановка и атмосфера. Неслучайно учениците се вихрят пред камерите според актуалните изисквания на тийн модата. Между тях са футболистът Елвис Петров, ММА-боецът Марио Шиков - студент на Цветана Манева в НБУ, световната шампионка по модерни танци Ясмин Кирилова...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай