Dee намери сродна душа във "Фермата"

Dee намери сродна душа във "Фермата" | StandartNews.com

Той е роден в Хасково, но е живял 17 години в Щатите. Израснал е в нюйоркския квартал Бронкс. Бащата му е фоклорен музикант, свирил е с Иво Папазов. Истинското му име е Радомир Юнаков, но е познат като рапъра Dee и е един от най-прогресиращите в жанра днес у нас. Сред най-силните му песни са "Tattoos on war wounds" и "Hell 4 a hustla" - в тях е излял душата си. 32-годишният мъж твърди, че славата не го променя, само малко е поотслабнал напоследък. Завръща се в родината на 25 - готов да превземе музикалния бизнес. Преди това обаче

лежи в американски затвор

а за причината много не му се говори. Забърква се с лоши хора и плаща за грешките си и до днес. В България никога не е бил арестуван за нищо, дори не е бил задържан, но го спират всеки ден. Подозира, че е заради шапката, която носи наопаки или заради татусите. Заради бурното си минало обаче не може да бъде със семейството си, 12-годишния си син и тези, които обича. Работи усилено да даде на момчето си по-добър живот от този, който той е имал. "Вадя си парите с честен труд. От свободата по-сладко няма. Честен съм, не обичам интриги и драми. Понякога съм малко избухлив", описа себе си Dee, когато влезе във "Фермата" на bTV. Мечтата му е да вземе наградата и да излезе като позитивен образ, а не като скандален рапър. Макар че вече 6 години е тук, родният език все още му е труден и говори повече на англо-български жаргон.
"Заминахме за Щатите през 1989-а - легално, по времето на падането на комунизма. Оттогава съм се връщал веднъж в България - бях на 16. Семейството ми е уникално - със съвсем различен живот. Баща ми е на 60, но се държат с майка ми като съвсем нова влюбена двойка. Израснал съм в семейство, което е пълно с любов. Баща ми има още три жени преди това. Имам две сестри и един брат, с голямата се запознах, като се върнах в България на 25. Аз и малката ми сестричка сме от последния брак на баща ми", разказва рапърът пред Блиц.

Като колегите си в бранша Dee целият е нарисуван и обяснява, че всяка от татуировките му означава нещо. Правил си е още, когато те бяха табу

За първия татус баща му го счупва от бой

макар че и той целият е надраскан. Под дясната си мишница рапърът има белег, който се опитал да заличи с една от рисунките. "Сложих отгоре текст от моя песен. Случи се така, че бяхме с приятели в клуб и нещата нещо се объркаха, скараха се някакви там и не разбрах какво стана, просто се събудих в болницата. Беше в Бронкс, започнахме да се бием и стана яко меле. Прободоха ме с нож, който стигна до белия ми дроб, и ме шиха отвътре. Беше ужасно", продължава разказа си хип-хопърът.

Признава, че е пробвал наркотици, но не ги употребява. "Не съм наркоман, не съм зависим към нищо. Ако бях зависим, едва ли щях да работя и да правя музика, макар че има и такива примери. Не се крия, че пуша джойнт - всеки ден. Алкохолът е по-вреден от наркотиците, повече ти замъглява мисленето. Аз като пия, ми идва да направя някаква щуротия, а като съм пушил трева, най-много да изям всичко от хладилника. Алкохолът е много по-опасен, защо не го забранят и него? Защото печелят", казва момчето, което е продуцирало и изпълнители на "Пайнер". Правил е парчета за Ани Хоанг с Люси Иларионов, за Мария, с която проектът им стана хит, с Галя от "Каризма" и Кристо и то в най-различни стилове. С Миро Гечев, например, на когото нещата се продават извън границите на България, парчето клони повече към хаус. Рапърът цяло лято имаше участия по морето и всяка свободна минута гледа да прекара с близките си хора.
Dee

не обича да говори за личния си живот

но за сина си Деймиен го прави с удоволствие пред участниците в риалитито. "Много е хитър и умен. Има сребърен медал по борба, супер много се гордея с него. Всяко лято е с мен и антуража ми, всички го обичат и му се радват. Майка му е порториканка, станах баща на 19, бяхме хлапета някакви. Ако бях в България, едва ли щях да имам дете на тези години. И двамата са в Щатите, където все още е другият ми дом."

Във "Фермата" рапърът намери сродна душа - Десислава Тричкова. Моделката, която 8 години се бори с булимията, е завършила човешки ресурси в Лондон, но не успяла да се адаптира в Англия. Деси се тормози от това, че не разбира хората. Объркана е, има въпроси, на които все още не е намерила отговорите. Чувства се изгубена и иска да се намери във "Фермата". Двамата с Dee установиха, че трудно допускат хора до себе си, защото не искат да ги нараняват. Но все пак си разказаха някои неща един за друг, усамотени на пейката в звездна нощ. Кой знае, може пък да си тръгнат от шоуто като двойка...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай