Гласят "Ритон" за ВИП брадър

Гласят "Ритон" за ВИП брадър | StandartNews.com

Най-известният естраден дует може да се присъедини към ВИП квартирантите в новия "Брадър", гласят последните слухове. За Катя и Здравко от "Ритон" продуцентите гласели шестцифрена сума, но имали две условия. Едното било да разкажат пикантерии от познанствата си с Филип Киркоров, а другото да лъснат най-скандалните факти от живота на иначе едно от най-здравите семейства в бранша. Дуетът щял умишлено да бъде подложен на кризисни ситуации, за да се изпробва спойката помежду им, писа "Шоу".

Евентуален кандидат за жълта слава в риалитито е и самата Дарина Павлова. Там не само парите играели важна роля - надеждата на сценаристите била, че Дарина би имала и емоционални причини да влезе в риалитото. Тя вече свикна с телевизионното внимание в "България търси талант" и може да го получи отново в предаването на конкурентната телевизия. Освен известността й другата причина за поканата към Дарина била възможността тя да разкаже любопитни истории от ъндърграунда на близкото минало, които винаги вълнуват зрителите.

Драго Драганов-Чая също е потенциален участник в риалитито. На екран може да видим и скандалната моделка с пищни форми Катрин Вачева. Говори се, че Маргарита Михнева би могла да влезе в ролята на черната овца, която да вбесява съквартирантите и да ги провокира в трудни ситуации. Спрягани са още имената на Цеци Красимирова, Ирена Милянкова, както и легендата Васил Найденов; разговорите с Кеца обаче удряли постоянно на камък и именно заради това продуцентите се насочили към "Ритон" като флагмани на естрадата. Интересното е, че поп фолкът, иначе радушен към подобни изяви, тази година е скептичен към риалитито. Според слуховете Гергана, Преслава и Малина категорично отказали да влязат в Къщата. Има малка вероятност да се съгласи обаче Андреа, в случай че си няма проблеми вкъщи с Кобрата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай