Хазал от "Твоят мой живот" ще става пилот

Хазал от "Твоят мой живот" ще става пилот | StandartNews.com

Алина Боз от култовия турски сериал "Твоят мой живот", който се харчи мощно по Би Ти Ви, има българска жилка в кръвта си, пише TeknologAdam.com. Красавицата споделя същото в интервю за вестник "Хюриет".

"Живяхме в Москва, докато навърших 7. Мама е рускиня, а баща ми е роден в България. Двамата се запознават в Москва, там се женят. В детството си много се интересувах от поезията на Пушкин и Лермонтов. Вкъщи винаги говорехме на руски. Изпитвах любопитство към живописта, скулптурата, балета, плуването и кънките на лед", разказва за себе си хубавата жена. През 2005-а семейството се мести в Истанбул заради бизнеса на баща й. Започва да изучава танц и театър. Съдбата среща Алина с турски актьор, който се превъплъщава в ролята на Дядо Коледа в търговски център. Тя му пее, а Добрият старец остава изумен от артистичните й заложби. Той препоръчал на родителите й да я запишат в кастинг агенция за талантливи деца, която да й даде начален тласък в кариерата й на актриса и да й осигури роли и различни сценични изяви.

Едва година по-късно надареното момиче получава ролята на Хазал в "Твоят мой живот", с която става популярна в Турция, Русия и България. В същото време започва уроци по китара и пиано - за да бъде по-конвертируема в гилдията.
Пред турски медии Алина разказва и за екстремната част от живота си - нейните хобита. Красавицата е запалена по сърф, кънки, а в момента кара курсове за пилот. "Обожавам самолетите", разказва Боз. Девойката мечтае за бляскава кариера в киното и на тв екрана, но плановете за образованието й са съвсем различни. Алиса смята да запише висше в сферата на психологията.

За своята Хазал тя разказва, че не й е било трудно да я изиграе и че отчасти намира себе си в нея. Героинята е своенравно момиче, което мечтае за разкошен живот, а Алиса вече знае разликата между "обикновения" човек и звездите. Тя е убедена, че животът не поднася само рози, а често ги гарнира и с бодли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай