И Кадиев отнесе ледена кофа

И Кадиев отнесе ледена кофа  | StandartNews.com

Сашо беше толкова грозно бебе, че плаках, разказа Катето Евро

Александър Кадиев се увлече по световната мания и прилежно се поля с кофа ледена вода благотворително в ефир. А за предизвикателството го номинира собствената му майка Катерина Евро, която преди дни също направи номера с кофата. В студиото дори се стигна до спор кой да свърши работата - водещата Деси или тя. За да предпази декора на новото студио, Кадиев седна в надуваемо басейнче и дори си събу чорапите.

Водещият се присъедини към каузата на майка си за събиране на средства за Ивелина Иванова, която страда от левкемия и има нужда от лечение в чужбина. Дарения могат да се направят с SMS с текст на латиница DMS IVELINA на номер 17 777.

Самата Евро гостува в предаването навръх рождения си ден вчера. Актрисата отпразнува в Синеморец, където бе поканена от Дичо и приятелката му Карина. Рожденичката разказа, че плакала при раждането на Александър два пъти. Първия път, понеже искала момиченце, а втория - защото бил много грозно бебе.

Топрепортерката на Би Ти Ви Мария Цънцарова

се омъжи. Новината съобщи колегата й Антон Хекимян в сутрешния блок. Хекимян пусна и снимки от събитието, на което самият той е присъствал. Сватбата е била в Карлово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай