Ива Пранджева срещу Крум в "Сървайвър"

Ива Пранджева срещу Крум в "Сървайвър" | StandartNews.com

Секс на живо обещава водещият Владо Карамазов

Световната шампионка и певецът са сред търсачите на силния усещания в Камбоджа

Известни спортисти, лекар и юристи има сред новите сървайвъри, стана ясно днес на купона за старта на шоуто. Продуцентите и участниците изгледаха заедно първия епизод в "Естерхази". Петият сезон на "Сървайвър" се завръща след пет години пауза. Сега всичко започва от сърцето на джунглата. Свещените земи на една от най-древните цивилизации, Империята на кхмерите, са арената, на която ще се решават стари спорове. Две племена ще се изправят постоянно едно срещу друго. В "Нага" са абсолютно начинаещите - участници, които за първи път попадат в риалитито. В "Гаруда" са жени и мъже, които получават втора възможност да спечелят "Сървайвър". Според диригентите на шоуто големият въпрос е дали те ще загърбят миналото, за да играят заедно и да побеждават. В този отбор са Ива Пранджева, световна и европейска шампионка по лека атлетика, двукратният републикански шампион по футбол Светослав Бърканичков, европейският шампион по сумо Антон Агонцев и жена му Диана, режисьорът Димитър Димитров, Силвия Радулова. Те са т.нар. "звезди". Срещу тях са "феновете"- певецът Крум, боецът Марчо, IT специалистът Явор, плувкинята Дамяна Матева, футболистът Ваня Джаферович, неврохирургът Емануил Страхилов. Всички ще водят 73 битки за 52 дни.

В първи епизод обаче станаха ясни не само участниците от двете племена, но и кой е "скритият" 23-и сървайвър - алпинистът Росен Вангелов. Той е оцелявал много пъти на големи височини, този път ще трябва да се справя на морското равнище. Останалите участници не знаят нищо за Росен. Той самият не знае нищо за тях. И никой не предполага, че островът на 23-ия участник ще промени цялата игра.

Ще има секс, скандални любовни триъгълници и куп подмолни интриги, издаде водещият на риалитито Владо Карамазов. "Физическите и психологическите препятствия ще изправят участниците на ръба на възможностите си и ще разкрият неподозирани техни черти на характерите. Чувах пъшкания и подозрителни звуци, може да има и секс на живо", каза актьорът.
Във втория епизод тази вечер ще видим как скорпиони нападат участниците, както и първия двубой между племената. Залогът е огромен - победителят ще заведе хората си в оборудван лагер с известни удобства - навес, храна, материали и инструменти. Загубилият и неговият тим отиват на самотен остров, където ще намерят само най-необходимото за оцеляването си.
Един от участниците ще седне върху скорпион, но бързата намеса на лекарите ще го спаси от отравяне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай