Иван стана аскет, Андрей бяга в Италия

Иван стана аскет, Андрей бяга в Италия | StandartNews.com

Ирина ме промени тотално, признава Христов

Иван се е превърнал в скучен чичко, стана ясно от думите на творческата му половинка Андрей. Двамата гостуваха в "Преди обед", за да анонсират новото си предаване "Истински истории" по bTV. "Много пенсионери се забавляват по-разгулно от Иван. Не мога да го догоня нито по някогашния купонджийски живот, нито в сегашния му аскетичен", засмя се Андрей Арнаудов. Оказва се, че Христов почти не близва и бира - и ако си позволява, то тя е с нула процента съдържание на алкохол. Иван пък не крие, че любимата му Ирина е човекът, заради когото се е променил. Но все още не е ясно дали двамата вече са "официално" женени, или са сключили църковен брак.

Андрей също се въздържа от конкретика, стане ли дума за дамата на сърцето и леглото му. Ясно е, че не е ерген - и това е достатъчно, убеден е той. Макар че животът му все още не е така подреден и порядъчен като на колегата му опосум. Публична тайна обаче е, че Арнаудов е двойка с актьорстващата моделка Бориса Тютюнджиева. Вероятно с нея той се чувства на три места като у дома си - България, Македония и Италия. Иска да заживее на Ботуша, а сега прекарва по месец там - по няколко пъти в годината.

И въпреки че мразят надничането в личния им живот, Иван и Андрей нахъсват Николета Лозанова за "Папараци". "Това не са наши измислици като в клюкарската преса. Едно е да лъжеш, друго е да покажеш как актьор се качва в колата си, вади патронче с питие, надига го и после отпрашва нанякъде. Това не е изфабрикувано", твърди Арнаудов. "Ние отдавна се възприемаме като манифактурчици, професионалисти. Като ни възложи някоя телевизия предаване, го правим - но не на всяка цена", твърди още Андрей. Скоро компанията им става на 15 години, а през нея са минали около 200 души. "Като хлебарките сме -неизтребими", самоиронизират се Иван и Андрей.

От утре тръгват двата пилотни епизода на предаването им "Истински истории". "Ще покажем за първи път българи от реалния живот - от практиката на психолога Ани Владимирова. Променени са имената и местата на събитията, а героите се играят от натуршчици", разкриват още телевизионерите. Много хора изригнаха във Фейсбук, че всичко това прекалено наподобява "Съдби на кръстопът" по Нова с продуцент Краси Ванков. "Нашите истории са истински. Сега вървят измислени и преведени случки, пригодени за България", мотивират се Христов и Арнаудов.
Дали ще се зароди спор и как ще се развие, тепърва ще видим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай