"Капките" боядисват яйца и репетират

"Капките" боядисват яйца и репетират | StandartNews.com

Актьорите от "Като две капки вода" няма да са от заседналите в компания купонджии навръх Великден, защото ще репетират усилено. В понеделник, втория ден от Възкресение, те ще се правят отново на някой друг.

"В почивните дни ще бъда с най-близките в моя роден град Видин. Яйца ще боядисваме в събота", сподели Деян Донков. За Къци шаренето на яйца е сред най-страхотните семейни преживявания и твърди, че се включвал активно. Иво Танев избяга за малко на вилата си, където трябва да поработи на двора. Но до утре всички ще са на бойна нога за седмия лайв на шоуто по Нова. Деян ще бъде Лили Иванова, Неве - Адел, Стефания - Уитни Хюстън, Иво - Лучано Павароти, Павел - Роби Уилямс, Къци - Емил Димитров, Мая - Прешъс Уилсън, а Нети - Джъстин Тимбърлейк.

За първото си предаване е избрала големия християнски празник и Ани Салич. В "Извън новините" на гости ще й бъдат Магърдич Халваджиян, Теодора Духовникова, Анета Сотирова, Белослава. Те ще трябва да водят видеодневник в продължение на няколко седмици и сами да заснемат най-интересните моменти от деня си. "Това е едно от най-трудните неща, които съм правил", признава Халваджиян, който вместо да дърпа конците в някое шоу, сам застава пред камерите.

"Човекът, който обра църквата" е заглавието на епизода от "Ничия земя", който ще видим в събота от 22,30 часа по Нова. Ако се чудите как изглежда някой, който може да посегне на Божия храм, ще намерите отговор в материала на Елена Чопакова. Тя ще покаже Петър от Лазарово. В пристъп на умопомрачение той е откраднал паничката с десетина лева, след което си признал. От тогава не е стъпвал в селската църква - от срам, че не може да върне парите. В търсене на опрощение купува свещи, за да чете книги. "За Петър от Лазарово хубавото е просто далечен и избелял спомен. Той няма нито едно веществено доказателство, че някога е бил щастлив. Заровен в книги и мизерия, накрая на живота си той търси хепиенд между страниците на най-верните си приятели. И на нас, както и на вас, ни е трудно да съдим на Велика събота. Може би защото Бог се радва повече на покаяли се грешници. Или пък защото нито ние, нито вие сте постили. Предпочитаме да оставим присъдата на Петър не в ръцете на Районния съд, а на възкръсващия Бог", казват авторите на предаването.

По Нова празникът започва в неделя със "Събуди се", където видни гостенки са Стоянка Мутафова и дъщеря й Мария Грубешлиева. Двете ще признаят пред Станислав Дочев, че в дома им най-често са сами. Стоянка обаче не спира да мечтае за две неща - някога отново да срещне баща си и Нейчо Попов. Голямата актриса ще разкаже неочаквана история за атентата в църквата "Света Неделя", както и за неизменните й перли и червеното червило, с което никога не би се разделила.

След това "Събуди се" продължава с репортаж за приютените несретници от отец Иван в Нови хан и как празнуват Възкресението в двора на общия им дом.

В село Великденче мюсюлмани ще демонстрират как се готвят за Възкресение. Британци ще се правят на кукери в село Елешница. На 20 април 1984-а Христо Проданов изкачва Еверест и остава завинаги там. 30 години по-късно историята ще припомни дъщеря му Силвия Проданова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай