Кристина направи фурор

Кристина направи фурор | StandartNews.com

14-годишната Кристина направо взриви сцената на "X фактор" с изпълнението на "A little party never killed nobody".

Тийнейджърката смая и с неузнаваемата си визия. "Изригна като един вокален и емоционален вулкан", похвали я Мария Илиева. Кристина е от отбора на момичетата на Саня Армутлиева. Желязната лейди, както често наричат управителката на "Вирджиния рекърдс", обаче малко по-късно бе изправена пред изключителна дилема - с кого от отбора си да се раздели - Люба Илиева или Михаела Маринова. Силно разстроена, Саня заяви: "Отказвам! Не мога да взема това решение. Ще се подчиня на вота на публиката!".

Зрителите определиха това да бъде Люба. "Бих искала да ме запомните и след "X фактор" с мен да се случи нещо хубаво", бяха прощалните думи на момичето, преди да слезе от сцената.

Момичетата на Саня вчера се представиха изключително силно. Официалната Фейсбук страница на шоуто буквално избухна с коментари, че изборът й е наистина невъзможен. "Как може да избереш измежду две толкова добри момичета", бе всеобщото мнение.

На Мария Илиева й беше по-лесно да вземе решение - Сабатин или Станимир. "Аз ще заложа на безупречността на Станимир и за голямо съжаление ще се разделя със Сабатин", каза певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай