Пускат "Звездни войни: Последните джедаи". Вижте трейлъра /ВИДЕО/

Пускат "Звездни войни: Последните джедаи". Вижте трейлъра /ВИДЕО/ | StandartNews.com

Трейлъра - ТУК!

От днес пуснаха в продажба билетите за очаквания с нетърпение нов епизод от сагата "Междузвездни войни: Последните джедаи".

Той идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 15 декември, съобщават разпространителите. Продукцията на филма отне 19 месеца, информира режисьорът Райън Джонсън.

С изстрелването на трейлъра започва мощната рекламна кампания за "Последните джедаи", в който Рей (Дейзи Ридли) ще продължи своето епично приключение заедно с Фин (Джон Боега), По (Оскар Айзък) и Люк Скайуокър (Марк Хамил). На екрана ще видим и принцеса Лея (Кари Фишер).

Сред останалите познати актьори са Адам Драйвър, Домнал Глийсън, Антъни Даниелс и Анди Съркис, а сред новите имена очакваме Бенисио дел Торо и Лора Дърн.

Официалният дебют на трейлъра се състоя на полувремето на мача по американски футбол между Мечките от Чикаго и Викингите от Минесота (14:17). Той бе прожектиран на екраните, като под фойерверките на стадион "Солджър Фийлд" излязоха щурмоваци от легендарната филмова сага.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай