Уговарят Мерил Стрийп да стане Принцеса Леа

Уговарят Мерил Стрийп да стане Принцеса Леа | StandartNews.com

Фенове на „Междузвездни войни" са организирали подписка, в която дават идея на продуцентите от „Дисни" - според кинаджиите филмовата компания трябва да покани Мерил Стрийп за ролята на принцеса Леа Органа. Онлайн акцията изразява надеждите на хиляди от почитателите на космическата сага, че образът на Леа няма да изчезне от сюжета след смъртта на нейната досегашна изпълнителка Кари Фишър, пише „Индипендънт". Защото ако героинята внезапно отпадне без правдоподобен край на сюжетната й линия, ще бъде много глупаво, мотивират се те.

Според инициаторите на подписката изключителната Мерил Стрийп е идеалният кандидат - неслучайно винаги е била призната за една от най-добрите актриси на нашето време, а освен всичко друго притежава три Оскара и 21 номинации. Феновете припомнят и за близкото приятелство между Мерил и Кари, родило се покрай снимките на хита "Поздрави от Холивуд" по биографичната книга на Фишър. Въобще според тях Стрийп е готова да се включи в деветия епизод на „Междузвездни войни".

Дотук петицията има 8573 подписа при поставена цел от 9000 - като, естествено, поддръжниците на идеята в социалните мрежи са много повече.

Но има и една друга група фенове, които не желаят когото и да било като заместник на Кари Фишър. Според тях това би било неуважително и тя „заслужава своя край". Засега и двете групи ще трябва да изчакат, за да видят какво ще се случи с персонажа на Фишър във финалния епизод на сагата. От „Лукас филм" отрекоха, че ще направят опит да „върнат" Леа чрез дигитално пресъздаване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай